gosienkag76
Fanka BB :)
Witam wieczorkiem
Wszystkie pewnie objedzone słodyczami od Mikołaja ( Aniam na pewno ;-)
) dlatego taka mała produkcja
Pasowanie się udało, Helenka nas mile zaskoczyła i ładnie śpiewała i tańczyła, wszyscy się z niej śmiali bo śpiewała najgłośniej i po swojemu a po każdej piosence wołała" mamusiu, tatusiu śpiewałam" a gdy na salę wszedł Emil to zawołał " cześć Eme "
Nasza szafa ze słodyczami pęka w szwach
zapasy mam do Wielkanocy 
Zielona to czekam na wyniki
Podpisuję się pod stwierdzeniem , że nie rozumiem mężczyzn, mam w domu trzech i wiem coś o tym ;-)
Filonka nie pomogę bo w tych sprawach to ciemna jestem
Agnieszka zdrówka, widzę że kurację czosnkową robisz, pomyślałaś jak męża w domu nie ma nie ;-)bo pewnie by ci buziaka nie dawał
Anna u nas zawsze był problem u kogo ma być Wigilia, więc od początku robiliśmy wigilię u siebie potem pierwsze święto u jednych a w drugie u drugich
Teraz od kilku lat jeździmy na święta do męża siostry albo oni do nas
Maonka a my szukaliśmy Mikołaja :-)
Miłego wieczorku kobietki
Wszystkie pewnie objedzone słodyczami od Mikołaja ( Aniam na pewno ;-)
) dlatego taka mała produkcja
Pasowanie się udało, Helenka nas mile zaskoczyła i ładnie śpiewała i tańczyła, wszyscy się z niej śmiali bo śpiewała najgłośniej i po swojemu a po każdej piosence wołała" mamusiu, tatusiu śpiewałam" a gdy na salę wszedł Emil to zawołał " cześć Eme "

Nasza szafa ze słodyczami pęka w szwach
zapasy mam do Wielkanocy 
Zielona to czekam na wyniki
Podpisuję się pod stwierdzeniem , że nie rozumiem mężczyzn, mam w domu trzech i wiem coś o tym ;-)Filonka nie pomogę bo w tych sprawach to ciemna jestem

Agnieszka zdrówka, widzę że kurację czosnkową robisz, pomyślałaś jak męża w domu nie ma nie ;-)bo pewnie by ci buziaka nie dawał

Anna u nas zawsze był problem u kogo ma być Wigilia, więc od początku robiliśmy wigilię u siebie potem pierwsze święto u jednych a w drugie u drugich
Teraz od kilku lat jeździmy na święta do męża siostry albo oni do nas
Maonka a my szukaliśmy Mikołaja :-)
Miłego wieczorku kobietki
Może lekarz coś zaradzi.