Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no widzisz, caly szkopul w tym, ze jest niski, BIALY, niebieskooki i lysiejacy, czyli fizycznie dla mnie nieatrakcyjny, ale pozafizycznie kreci mnie tak, ze az slow mi brak by to opisac.

Zakończyłam katorżnicze prace obróbki ozdóbek,

monia, jakby byl przystojny, a niekumaty, to bym go zlala. I po klopocie. A tak? Tak to ja tachikardii dostaje jak z pociagu wysiadam, ze o innych przypadlosciach nie wspomne ;-)No ch****a, to chyba jeszcze gorzej gdyby był mega przystojny ale mało kumaty![]()
Gosienka, jak nie bedziesz belkotac, chwiac sie, burd wszczynac i nie bedzie od Ciebie zionac, to nic takiego Ci nie grozi. A moze sedzia tez dziabniety bedzie... ;-)Słuchajcie a jak jest kara za bycie w stanie pod wpływem na rozprawieChyba jakaś tylko porządkowa nie ?![]()
![]()
Dzielna babka jesteś i się nie daj . Nie może Cię taka kobita z równowagi wyprowadzić 

bez szablonów i inspiracji, tobym z miejsca nie ruszyła. Podziwiam ludzi, którzy takie rzeczy sami wymyślają... Kuba dzielnie poszedł do przedszkola, najważniejszy jest jego udział, bo jak była praca pt. mój ulubiony bohater, to ja udawałam, że nie widzę tablicy ogłoszeń, jak zresztą większość rodziców ;-)