gosienkag76
Fanka BB :)
Bry wieczór :-)
Emilo wygrał turniej Mikołajkowy :-) i w nagrodę nocuje dzisiaj u kolegi w Rio
Helka śpi, małżon tradycyjnie w pracy więc mamy z Mateuszkiem babsko-męski wieczór czyli objadamy się tostami i gramy w Monopoly :-)
Aniam no gdybyś ty na mróz wyszła to stwierdziłabym że coś z tobą nie tak

Monia tak myślałam że choinka na rynku nie dorównuje waszej ;-) Jak już coś ustalimy to się zdzwonimy
Pochwal się jakie te ozdoby kupiłaś bo my też chcemy w tym roku jakieś lampki na zewnątrz kupić ale pomysłu nie mamy 
Mówisz że -15 miałaś u nas - 18 było
Aniez czyli cioteczka Aniezow pierniczy dzisiaj
Moi chłopcy też sami muszą prace plastyczne robić taka wredna matka ze mnie jest 
MamoPaulinki dawaj ciacho
:-) zdrówka dla małej niech katar ucieka.
Elvie rodzinka M coś niezdecydowana jest ;-)
Zielona to w środę będzie sądny dzień;-)
Basiu najważniejsze że lek zaczyna działać,zdrówka dla Wiktorka
Filonka coś czuję że Alanek będzie ćwiczył akrobatykę jak już teraz tak w brzuchu wywija
Nata dobrze że mniej boli
Maonka stwierdzam że w tym roku to nasze dzieciaki tak bardzo świadomie podchodziły do Mikołaja, bardziej przeżywały w zeszłym roku to jeszcze takie maleństwa były
Obżarłam się tymi tostami
Zmykam do synka na przytulaski w końcu ma mamusię tylko dla siebie :-)
Spokojnej nocy
Emilo wygrał turniej Mikołajkowy :-) i w nagrodę nocuje dzisiaj u kolegi w Rio
Helka śpi, małżon tradycyjnie w pracy więc mamy z Mateuszkiem babsko-męski wieczór czyli objadamy się tostami i gramy w Monopoly :-)Aniam no gdybyś ty na mróz wyszła to stwierdziłabym że coś z tobą nie tak

Monia tak myślałam że choinka na rynku nie dorównuje waszej ;-) Jak już coś ustalimy to się zdzwonimy
Pochwal się jakie te ozdoby kupiłaś bo my też chcemy w tym roku jakieś lampki na zewnątrz kupić ale pomysłu nie mamy 
Mówisz że -15 miałaś u nas - 18 było

Aniez czyli cioteczka Aniezow pierniczy dzisiaj

Moi chłopcy też sami muszą prace plastyczne robić taka wredna matka ze mnie jest 
MamoPaulinki dawaj ciacho
:-) zdrówka dla małej niech katar ucieka.Elvie rodzinka M coś niezdecydowana jest ;-)
Zielona to w środę będzie sądny dzień;-)
Basiu najważniejsze że lek zaczyna działać,zdrówka dla Wiktorka
Filonka coś czuję że Alanek będzie ćwiczył akrobatykę jak już teraz tak w brzuchu wywija

Nata dobrze że mniej boli

Maonka stwierdzam że w tym roku to nasze dzieciaki tak bardzo świadomie podchodziły do Mikołaja, bardziej przeżywały w zeszłym roku to jeszcze takie maleństwa były

Obżarłam się tymi tostami
Zmykam do synka na przytulaski w końcu ma mamusię tylko dla siebie :-)Spokojnej nocy