reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Maonka ale to szubko zleciało:szok:
Też nie wiem kiedy to zleciało

Gosienka super, że Helenka taka dzielna i dała radę. Zdrówka dla dzieciaków
Agnieszka zdrówka dla męża, mój też dzwonił, że coś go bierze i co mamy w domu z leków
MamoPaulinki super, że mała ma tyle atrakcji :-) I kolejne nowe słówka, ślicznie mówi dziękuję :-D
Aniam ale niewesoła przygoda, w mojej skodzie też się tak dzieje, musimy uważać ciągle

A tu nasz śnieżny widok z okna. Od razu z grubej rury i -13st

Załączniki

• SAM_0854.jpg
    SAM_0854.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 45
Gosieńka to może w jakiś weekend przyjedź z dzieciakami i się spotkamy :-) chociaż nie wiem, jak z czasem stoję, bo jeszcze urodziny brata przed nami, czyli kolejna rodzinna impreza tuż przed samymi świętami.

Zielona no to czekamy na rozwój sytuacji ;-)

Basia eeee tam... od razu uduszę... kupuj butelkę wina to wieczorem będziemy pić razem :P

Maonka zimowe klimaty :-) faktycznie z grubej rury poszło i dość wcześniej, bo zazwyczaj w styczniu pogoda padała ;-)

Filonka
no to uważaj na siebie

Nata nie ciągaj może za często tych sanek, żeby Ci plecy wytrzymały

A ja czekam na przyjaciókę, ciasto i kawa są, więc git.
Zopatrzyłam się dzisiaj także w zestaw do ratowania pazurków, bo takie łamliwe mi się zrobiły, że szok, a do Sylwka chciałabym je chociaż trochę podratować. Naprawdę, że też nie mogłam odziedziczyć paznokci po mojej mamie, która może je traktować detergentami 10 razy dziennie, piłować metalowym pilnikiem, używać zmywacz z acetonem itd. i co... i ma piękne, długie, naturalne paznokcie. No dobra... nie można mieć wszystkiego.

Witam u nas też mróz, J biegał do teściowej po choinkę i światełka, co by małej trochę nastroju świątecznego w pokoju zrobić ;-) ma swoje lampki reniferki i muszą być. A teraz już nie wychodzimy, za duży mróz a młoda wczoraj katar załapała, musimy leczyć co by gronkowca znów nie wywołać.
Agnieszka zdrówka dla chłopaków.

Ja ciacho z truskawkami zaraz robię bo właśnie na jutro goście się zapowiedzieli ;-)Oczywiście z mikołajem dla Paulinki...
Miłego popołudnia

Dorota a robisz z mrożonych truskawek? Bo za mną truskawki chodzą i może bym takie też na jutro upiekła :-) jakbym mogła poprosić o przepis :-)

Na wieczór plan jest prosty: piernikowe pierniczenie ;-) i szablony na ozdoby do przedszkola, coby Kubuś jutro mógł się wykazać... doszłam do wniosku, że przecież to jego konkurs :-pideę jakąś tam mam, a realizacją niech się syn zajmie. O!

Bry wieczór

Aniez obiecałam chłopakom, że im choinkę we Wrocku pokażę więc chyba się niedługo wybierzemy :tak: Z tą zimą to masz rację bo moje koty też mają apetyt jak tygrysy już wyglądają :-D

Aniam to miałaś przeboje, Sebciu kiedyś na narty pojechał i kluczyki w aucie zamknął i niestety musiał kolegę prosić aby 200km śmigał aby mu drugie przywieź :no:

(...)

Monia zdrówka dla mojej synowej, a jak tam D się czuje?

Gosienka
, najpiękniejsza choinka jest w tym roku u mnie na wsi, mówię Ci, przyjedź więc do mnie lepiej :-)

w sprawie kluczyków i tak nikt nie przebije mojego M, który pojechał raz budować drogę do Świeradowa, upuścił kluczyki na drogę i przejechał po nich walec :-D:-D:-D

D się czuje coraz lepiej, wraca do zdrowia, natomiast nie jest to łatwe, bo cały czas na płynnej diecie, więc tak naprawdę główne jego dania, to jogurty pitne i zupki...ale już Hankę odbiera z przedszkola, nawet czasami posprząta, a już w czwartek mocnego karpia strzeliłam, jak mielone zrobił :szok:

i piernika bym wciągnęła i ciasto z truskawkami, więc słać mi tu szybko gołębiem zimnolubnym...

w praktikerze wszystko -20%, wybrałam się tam dziś po ozdoby na zewnątrz i niech mi ktoś powie, że kryzys - miejsca na parkingu prawie brak, a w kolejce do kasy byłam 15sta...

reklama
Monia hehe dobre z tym walcem ,

Basia zdrówka .

Ja tam na mróz nie wychodzę , nie chce mi się :no: wcale ani troszkę . Niech panie w przedszkolu zrobią to za mnie :-D:-D Jutro pewnie też nigdzie nie polezę .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry