Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No to pojechalam, bo sobie natke pietruszki i takie tam wyobrazilam...do tego filar ozdobiłam zieleninką...w domu też już świątecznie, poza oczywiście głównym bohaterem - choinką - to myślę ubiorę z ferajną za tydzień...
dziecieciem bedac tez mialam taki problem i jakas lekarka poradzila mi zrobic gesta ciape z polopirynyS (nie zadnej aspiryny czy czego tam) i kropelki wody i taka berbeluche nakladac na wypryski. Posluchalam - co do mnie niepodobne - i od 20 lat nic mi sie paskudnego nie zrobilo. Czasem pojawiala mi sie zaognienia, ale sa malenkie i bardzo szybko znikaja.L mi się bardzo zaopryszczkowała na buźce (wokół ust), jeśli macie jakieś sposoby, to proszę o rady...dziecko się wstydzi do szkoły iść, więc jutro ma wolne....
no widzisz, caly szkopul w tym, ze jest niski, BIALY, niebieskooki i lysiejacy, czyli fizycznie dla mnie nieatrakcyjny, ale pozafizycznie kreci mnie tak, ze az slow mi brak by to opisac.a czy doktorek wart uwagi ?
L mi się bardzo zaopryszczkowała na buźce (wokół ust), jeśli macie jakieś sposoby, to proszę o rady...dziecko się wstydzi do szkoły iść, więc jutro ma wolne....

Olce jakoś nie wadzi , ona zimnolub po tatusiu . gołe nogi cięgle i rozebrana , SZymek to musi być nakryty w nocy po sam nos i koniecznie w skarpetach
Po mamusi to ma 

jeszcze jakiś 3 lub 4 korali mi brakuje i mam komplet . Ta pewnie na tej jednej się nie skończy , bo drugą bazę już mam 
Jeszcze zimy na drobą sprawę nie ma , a już mi się to bardzo nie podoba 

Jutro po prawie dwóch latach spotkam moją teściową i całą ferajnę
w dodatku z dzieciakami jedziemy na rozprawę o której wam kiedyś mówiłam.

:-)
i ogólnie leżenie w wyrku