reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniam, mnie to nosi. Ja musze cos, gdzies zrobic, bo ktoregos dnia pierdykne i sie rozsypie w kawaleczki. Szkoda ze kart nie mam znizkowych :crazy: No i jednak chcialabym na dluzej skoczyc niz na jeden dzien

reklama
Dzięki Laski jesteście przekochane!!!:-) od razu humor lepszy jak się czyta takie wspierające rzeczy:-)
No ostatnio łatwo nie jest, ale się nie poddaje. M mnie zawiózł do rodziców dziś i se tam poleżałam dla odmiany;-) Co do pomocy to 2-3x w tyg przychodzi moja mama po pracy po południu ale wtedy eksploatuję ja na maxa:zawstydzona/y: "Wyprowadza" Julisie na spacer, gotuje nam obiady na kolejne dni, pomaga w bierzących rzeczach w domu, czego akurat M nie zrobił...kochana jest, aż mi głupio, zwłaszcza, że to ona będzie jak widze musiała równiez poprasowac całe fury ubranek dla dzidzi na ten pierwszy rzut po porodzie.. Choć M tez zostanie zagoniony ostro do wszystkiego;-)

Piszecie o odwilży- u nas się tez wstrętnie zrobiło- breja, mgła i syf w powietrzu- bleee!! Ciekawe czy coś w końcu przybieli znów na Święta czy jak zwykle nie:sorry:

Miłego wieczorku i raz jeszcze dziękuję, że jesteście- czyńcie zatem ostro prosze te swoje wiedźmińskie czary żebyśmy w dwupaku zatem do kwietnia wytrwały:-)

Witam wieczorkiem

Dzisiaj jakiś dziwny wieczór bo moje trole z wielkimi oporami do łóżek wskakiwały :no: Emilozo wykład mi zrobił że dzieckiem już nie jest ;-) i po dobranocce chodzić spać nie zamierza więc od jutra zamierza z nami negocjować , no i się zaczęło wielkimi krokami zbliża się bunt nastolatka :rofl2:

Ella no i takie masz mieć podejście kochana :tak:

Zielona co ty znowu kombinujesz? Proszę o niemówienie szyfrem bo noc prawie i styki już nie działają:-p

Monia ty to nosa masz , tak się składa że dzik rzeczywiście upolowany i do kiełbachy będzie wkręcony :tak: Jak się ładnie uśmiechniesz to może coś ci podrzucę ;-):-D

gosia ja bym nie ryzykowała bo nie daj boże Mati się zarazi a od niego Hania :no: jakoś dasz radę z dwójeczką :tak:

Elvie pozdrowionka zapracowana kobieto :-)

Maonka taka mama to prawdziwy skarb, zazdroszczę :zawstydzona/y:

No nic góra prasowania czeka :wściekła/y:

Witam
wykończona jestem i niewyspana na maxa wczoraj wieczorem jeździliśmy z Natalką na pogotowie bo dostała okropnej wysypki wyglądającej jak poparzenie pokrzywą do tego katar i kaszel wystraszyłam się okropnie ale na całe szczęście okazało się, że to uczulenie na mleko lub rybę. Dostała zastrzyk i jest już lepiej.

gosienka- dorośleje Ci syn oj dorośleje ;-)
Ella &&&& czas do kwietnia minie tylko świst zobaczysz wszystko będzie w jak najlepszym porządku :tak:

więcej nic nie napisze bo mój mózg się jeszcze do końca nie obudził chyba muszą go pobudzić kawą

A ja mam zgryza, bo wigilia u nas (stąd też bardziej generalne porządki) i TOTALNY brak koncepcji. Wiem, że ma byc barszcz z pasztecikami, śledzie i pierogi... i na tym moja wiedza się skończyła, do tego w drugi dzień też mamy gości i to takich, co lubią zjeść... ja mogę gotować, ale na razie się zablokowałam jeśli chodzi o pomysły :-( czekam aż mnie oświeci... oby nie za późno.

Wczoraj dzieciaki się wyszalały u wujka, Kubuś młodsze rodzeństwo i kuzyna w pudełku woził, śmiechu było co niemiara :-) lubię takie spotkania. Prababcię prawie zamęczyli, bo ona pozwala im na wszystko, więc trzeba było ją "chronić" przed pomysłami młodzieży :P

reklama
Witam,
przestawiłam Maćka łóżko na inną ścianę i od 2 nocy śpi cudownie!

zielona - duchów u nas nie ma, ale jak widać miejsce ma znaczenie;-) chwal się, co wykombinowałaś? trzymam kciuki za realizację!

gosienko - Emilo to kawał chłopa, więc się mu kompletnie nie dziwię i tak mega ułożony jest, więc nie narzekaj;-) Powodzenia w negocjacjach:-D

Ella - &&& i czary w ruch!

aniez - z pewnością coś fajnego Ci do głowy wskoczy na czas:tak:

Liderka mnie obudziła chwilę po 8:00, taka co na basen 0 6:00 lata. Nie byłoby problemu gdyby nie fakt, że ja mam w grupie sowy i skowronki i w zasadzie to chcieliby mnie 24h/dobę mieć. Będzie dziś wykład na konferencji IP, oj będzie.

Maćkowi inhalacje służą, oddycha lepiej i nie kaszle wcale już. Lena za to się rozgadała:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry