Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Aniam twoja teściowa to podobna do mojej babci, ona też miała bzika na punkcie wszystkich imprez, od świąt po urodziny i imieniny, żarcia na stole było tyle że cały następny tydzień można było jeść, kiedyś mi to strasznie przeszkadzało a teraz mi tego brakuje :-(
Jeśli chodzi o choinkę to nasza też co roku baaaardzo oryginalna ;-) bo robiona przez dzieciakiIle metrów tego łańcucha zrobiliście ?
choć ja za wigilijnymi potrawami jakoś średnio przepadam . Kilka mi tylko pasuje , a karpia to nawet nie ruszę
ew. poprosić na miejscu o zabicie - J tak zrobił w tym roku , bo on karpia nie ubije 

| Na scescie, na zdrowie, na to Boze Narodzynie, Coby sie wom dazylo, mnozylo kazde stworzynie! Coby sie wom darzyły kury cubate, gęsi siodłate Cobyście mieli telo wołków kielo w dachu kołków Telo cielicek kielo w lesie jedlicek Telo owiecek kielo mak mo ziorecek Telo krów kielo w sąsieku plów |