Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Aniam twoja teściowa to podobna do mojej babci, ona też miała bzika na punkcie wszystkich imprez, od świąt po urodziny i imieniny, żarcia na stole było tyle że cały następny tydzień można było jeść, kiedyś mi to strasznie przeszkadzało a teraz mi tego brakuje :-(
Jeśli chodzi o choinkę to nasza też co roku baaaardzo oryginalna ;-) bo robiona przez dzieciakiIle metrów tego łańcucha zrobiliście ?
choć ja za wigilijnymi potrawami jakoś średnio przepadam . Kilka mi tylko pasuje , a karpia to nawet nie ruszę
ew. poprosić na miejscu o zabicie - J tak zrobił w tym roku , bo on karpia nie ubije 

| Na scescie, na zdrowie, na to Boze Narodzynie, Coby sie wom dazylo, mnozylo kazde stworzynie! Coby sie wom darzyły kury cubate, gęsi siodłate Cobyście mieli telo wołków kielo w dachu kołków Telo cielicek kielo w lesie jedlicek Telo owiecek kielo mak mo ziorecek Telo krów kielo w sąsieku plów |