Witamy i my :-)
Tosiek cyrkowiec właśnie zasnął bo ona chce z babcią gadać i koniec, a już gadały ze 20 minut (bo moi rodzice dupska na Florydzie grzeją) no i została szybko spacyfikowana i spać bo ona chce z babcią, a jak jej babcia listę rzeczy kupionych dla niej wymieniała to tylko dużych oczu dostawała. Dziecko mi dozna szoku jak babcie po 1,5 miesiąca zobaczy

A tak po za tym to u nas cisza i spokój i niech tak chwilowo zostanie.
Gosienka no coś ty nie podeśle bo nie zasługuje na ciasto... prędzej my z Toską na odwyk byśmy się wybrały :-) ;-)
Zielona Co do motta chciałabym takowym się kierować ale to jeszcze chyba trochę chyba mnie życie za mało zmołatało jeszcze, choć wiem, że takie motto ułatwia je w dużym stopniu.
Aniam piesi i rowerzyści oj tak o nich można byłoby godzinami.... a najbardziej mnie rozbrajają ludzie którzy w ośnieżony świat (czyt. ośnieżone drogi) wyskakują metr przed autem, i nie rozumie jeden z drugim, że nie mi robi na złość a sobie, bo ja go potrące, ale to nie ja będe miała w najlepszym przypadku połamane nogi i ręce

Maonka bólu zęba współczuje .... co do ubrania na wyjście ze szpitala, też chyba wybrałabym coś bardziej przyjaznego, a w dżisnsikach mały elegant jeszcze pochodzi później :-)
magdaciosek miłego wieczoru :-)

, smartfon już nie jednego pokonał ;-)
Agnieszka nacieszaj się rodzinką nacieszaj :-)
sonia ja też mam ostatnio wstręt przed zakupami... ale to chyba po świętach zawsze tak mam..
Miłego wieczoru idę dokończyć ostatnią ksiązke bo mi 100 stron zostało z przed świtem, pochłonęłam całą sagę zmierzch w 6 dni :-) a tak nie lubiłam czytać... następne na tapetę pójdzie oczywiście 50 twarzy grey'a ;-)