Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mąż szczęśliwy, bo milczę, męcząc się przy tym okrutnie. Zapalenie krtani/ gardła jak nic. Jak nie urok to przemarsz wojsk... z gośćmi będę rozmawiać pismem obrazkowym, albo wcale.
Helka jak tylko oczy otworzyła to stwierdziła że ranek i ona chce iść na dwór kwiaty podlewać
nie wspomnę że wczoraj dzieciaki 1/3 beczki deszczówki zużyły na podlewanie i mycie wszystkiego co się dało ;-)
w sumie to był taki moment że zostaliście sami więc kto wie;-), ja ręce umywam bo piwko w lodówce nie było i S nie może mnie znowu obwinić o problemy z gardłem ;-)
ale wiem że na bank wszystko sobie przemyśleliście i nie jest to decyzja pochopna. Masz rację to wasze życie a inni niech sobie gadają. Wiem jedno ze dzieciaki całkiem inaczej rozwijają się gdy w domu są zwierzęta.Będzie dobrze zobaczysz, &&&&& zaciskam i już się nie mogę doczekać jak psinka wygląda na żywo 
Na pewno w przyszłości przydałby się wózek do zaprzęgu albo spróbuj namierzyć w okolicy czy gdzieś nie spotykają się właściciele huskich, żeby zaprzęgać.
No, ale to w kocu moje życie, mój dom, moje dzieci i mój pies będzie;-)
, bo się zmęczyli zbytnio wczoraj 
...oczy go tak bolały, że po południu nie było już na co czekać i do szpitala...tam z uśmiechem na twarzy nas poinformowano, że przed nami jakieś 6-8 godzin czekania na przyjęcie
... no i tutaj pomocą pośpieszyła nam ciotka Aniez, która kilka dni wcześniej wysłała mi namiary na prywatna klinikę okulistyczną... zadzwoniłam, mieli prywatną pomoc doraźną, umówiliśmy wizytę na 19:30, M dostał leki i już dziś o niebo lepiej... ma zapalenie tęczówki oka (to od kręgosłupa się robi, tak, tak), więc nie może za dużo przed kompem siedzieć, hehe...pojechał z dziećmi dinozaury oglądać :-)

Zdrówka dla D .
zapasów na brzuchu
Ja generalnie mam ciemną karnację, moja babcia zawsze wspominała że jak się urodziłam i przywieźli mnie do domu to oczywiście dziecko musiało być całe na biało ubrane
a tu z becika patrzą na nią wielkie ciemne oczy, na głowie ciemne włosy i ciemna buzia, a że na biało ubrana to wszystko się bardzo odbijało :-)
Tylko ja mam z czego.
Moj tez ciagle cos z oczmi, ale ten to chyba od ich wielkosci 

Aniez z nią równa bo jeszcze kot na składzie 

wariatka do potęgi