Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hmm, moze, za 2,5 roku ;-)Nata, szukasz upalu? U mnie dziad siedzianiam też dzisiaj tego upału szukałam - a tu nici.
kamisia - Witamy ponownie![]()

moze sie fizycznie nie da;-) Wejscie zamurowane i tyle.Annaoj to z pesarem nie wolno
?![]()
Wiesz co, ja calkiem powaznie sie nad tym zastanawiam. Poki co nie moge, bo moje pozwolenia na prace i pobyt ma spore ograniczenia. Miedzy innymi nie moge opuscic kraju i uczyc sie (zmieniac kwalifikacji rowniez) do konca 2015r. Jak zaczne zarabiac, to poszukam wyjscia z tej sytuacji - chcialam jakies kursy fotograficzne pokonczyc - moze uda sie uzyskac pozwolenie na nauke. A zumba... Najzabawniejsze jest to, ze ja z tych maszerujacych a nie tanczacych, ale jakos mi to idzie i to calkiem niezle - wiesc niesie, hehe. Dlatego jeszcze bardziej smiac mi sie chce.Zielona- rób te papiery trenera, jeśli się w tym odnajdujesz![]()
Wiesz co, ja jestem leniem z patentem. Na studiach zaliczylam brydz jako wf hehehe. No, ale musze przyznac, ze mozna polubic. Zwlaszcza jesli ma sie dobrego instruktoraTeraz dzieci są starsze, więc zobaczymy, czy uda mi się wytrwać kluczowe 6-8 tygodni. Znając siebie potem się przyzwyczaję i ćwiczenia wejdą mi w nawyk
Przez tekilka tygodni kiedy niewiele moglam zrobic przez ten naderwany miesien, bardzo mi brakowalo fitnessow. Szkoda mi body combat bardzo i tesknie okrutnie, ale tam jest jednak zbyt duze obciazenie nog i trojglowy moglby sie tym razem zupelnie urwac
Dlatego odpuszczam sobie, ale jeszcze wroce
Natomiast nie moge sie do Chodakowskiej przekonac. Juz chyba ze cztery razy podchodzilam i nie moge zlapac bakcyla.