reklama

Kwietniówki 2010!!!

Isabela dobrze pamiętasz mam astygmatyzm , cylindry i kit wie co jeszcze , wada mi sie nie zmienia od 4 lat na szczeście . A że ja starszawa już to zaraz się zacznie poprawiać . Moja mama tak ma :tak:

Annaoj - kurde babo szkoda mi Ciebie strasznie , nie dość że musiałaś leżeć to teraz jeszcze się męczysz . Oby już tylko chwilka :tak:

O proszę córki marnotrawne się odzywają :-D:-D
Super , że u was wszystko w porządku .

To widzę forum na week się nieźle wyludni , bo spotkanie na szczycie będzie :-D

Ja na fitness polazłam , koniec obijactwa , ale jakoś dziś mi się ciężko ćwiczyło . Ale co się tu dziwić jak kompana miałam przez tyle dni do winka piwka i żarcia :-p:-p I dobrze , bo mnie wkurza jak ktoś skubie jedzenie :-D:-D

reklama
Witam z kawką
u mnie leje, lubię tak od czasu do czasu a ja nie ruszam się dzisiaj z domu:-) za to w planach porządki i ogarnięcie góry prasowania, zobaczymy co z tego wyjdzie:-D
Spadam do roboty bo to już 8
Miłego dnia!

Korzystam z okazji ze Pani i władczyni czyt. szefowa na urlopie to mam chwile na forum - ale od poniedzialku się niestety znowu ukruci i będzie płacz, lamet i zgrzytanie zebami bo wyniki sierpnia najgorsze od poczatku roku...ale ja nie o tym tu mialam.
anna- zielona dobrze ( zreszta jak zawsze) prawi- może mąż pomoże i problem dretwienia szybciej zniknie, a w zamian za te bolączki i trudy dostaniesz nagrode -Wiktora.
Aniam- widze ze cwiczenia wciagnely Cie na dobre i jestes stała bywalczyniaz ajec ruchowych- ja niestety jestem zbyt leniwa zeby isc sie poruszac, a wiem ze grzesze-tymbardziej ze mam niemalze za sciana trenerke fitness która oferuje mi osobisty nadzór nad treningami i obietnice ze zamiast oponki bede miala piekna płaska deseczke jak za starych dobrych czasów.niestety mimo ze wciaganie brzucha i chodzenie na wdechu jest dosc meczace to nie moge sie zmotywowac...moze zima bedzie mi sie bardziej chcialo- bo teraz to kazda wolna chwile spedzam z Antkiem na placu albo na jakis mini wycieczkach rowerowych- w koncu ruch to ruch co nie? Poki co milosc do salsy,zumby i spiningu zastapilam miloscia do kizomby- co Wasm serdecznie polecam...
uciekam doładowac sie kawą i zabieram sie za przeglad prasy- zeby nie bylo prasy branżowej :)
miłego dnia

Mam dzisiaj ciężki dzień, więc przyszłam się odstresować :-) ile można znosić czyjeś fochy i dąsy, tym bardziej, że osobiście jestem choleryk, nie dąsacz, więc to ostatnie mnie doprowadza do szału...

Wczoraj chłopaki szalały na basenie, oczywiście za radą Anim zaopatrzone w okulary, czepki i motylki z Decathlonu. Widzę że Kubie potrzeba więcej czasu na oswajanie się z wodą, ale wczoraj już głowę moczył, na zjeżdżalni zjeżdżał, dlatego dla niego ewidentnie kurs będzie dobrym rozwiązaniem, za to Bartek... Bartek jest szogun i tyle.

Kamisia- witaj ponownie :-) gdzie Ty masz ten brzuch, szczuplaku, widziałam foty na fejsie, więc kitu nie wciskaj :-)

Anna oj- no może faktycznie lepsze wywołanie, niż drętwienie, tym bardziej, że wywołanie niejako na raz, a drętwienie co noc... a z magnezem próbowałaś, może Gosia ma rację. Tu masz conieco w temacie, może coś Ci to pomoże Drętwienie i ból rąk w czasie ciąży

Ella- no to do jesieni :-)

Aniam- to o kompanie to o mnie było ;-) hehehe... ja cały czas powtarzam, że lubię jeść :-) co widać, ale w nosie to mam :-)

Iza- dziewczyny mają rację, mi po tym mega odchudzaniu włosy wychodziły pasmami, dobrze, że mam ich dużo. Jedz mega ilości warzyw+ jakiś preparat ze skrzypem+ chleb pełnoziarnisty (2 kromki dziennie), powinno pomóc, ale rezultatów od razu nie będziesz miała. Jak nie przejdzie, to do lekarza.

Kubula od wczoraj jedzie do Gosieńki :P zapakował plecak... wetknął weń nawet pelerynkę wampirka... ekhm...

Witamy i my :-)

Przetworowo u nas, ogórki papryka, nogi mi do tyłka wchodzą :-) Ale lubię to :-) Popołudniu czeka mnie prasowanie, bo miałam lenia i od powrotu z gór tylko prałam, a teraz na wyjazd do Gosieńki musimy się z Tosią spakować to od nowa powtórka.

Wyniki z krwi odebrałam wszystko mam w porządku, wszystkie pierwiastki witaminy też, czekamy na tarczyce ma być w piątek. Sama nie wiem może rzeczywiście od odchudzania, tylko czemu mnie skóra boli ? Umówiona jestem dzisiaj do fryzjerki, najlepszej w mieście która dodatkowo jest kosmetologiem i jakimś specjalistą od włosów, zobaczymy co ona jeszcze powie. Zmienię fryzurę może na jakąś bardziej "push-up: :-D , żeby wyglądało, że mam ich trochę więcej, niech obejrzy te moje włosy i coś wymyśli.

Aniez u lekarzy już byłam nawet dwóch i żaden nic nie zaradził, biorę biotynę i cynk + witaminy z grupy B, będę obserwować, jakby już mniej wypadało ale przeraziło mnie to :-) Mówisz, że Kubula już spakowany, moja na paluszkach liczy nocki do wyjazdu, i pokazuje 5 paluszków, że tyle nocek będzie u Helenki :-) Dzisiaj do niej dzwoniła zawzięcie :-)

Basia ja też wczoraj dzień śpiocha miałam :-)

Sonia super, że się udało :-) 18 rzeczywiście nie dużo, a ile opiekunek na te 18 dzieci ?

Lecę, zalewa wzywa, a na 17 do fryzjera :-)

ledwo zyje - zoo wrocławskie mnie wymęczyło - czuję się jakbym zderzyła się z ciężarówką :)

Dziewczyny o ktorej u Gosieńki się widzimy - bo nie wiemy o której mamy przyjechać

hejka
zaliczyłam dzisiaj usg, W odwrócił się główką w dół i wg pomiarów ma 3480+/- 450, więc pączuś z niego.
Jutro wizyta u ginki.
Annaoj, wspolczuje Ci bardzo. Tak mi swita, ze tez mi pod koniec rece dretwialy. To przechodzi :tak: Inne dziewczyny rowniez wspominaly. Sluchaj, a moze wez ty B. zaciagnij do ¨ciezkich robot nocnych¨ i sytuacja sama sie rozwiaze ;-)

Zielona
ja już dawno bym go wykorzystała, zresztą on chętny niezmiernie, ale musi mi ginka pessar wyjąć. Jutro ją o to zmolestuję, bo niech już W wyłazi.
Sonia gratki z powodu przedszkola.
Aniez i co korki przetestowaliście?

Uciekam coś wszamać

reklama
Annaoj to z pesarem nie wolno :-p:-p?

Zielona dawaj ten upał tutaj .

Aniez nie wiem co chcesz babo od siebie bo dobrze wyglądasz :tak: Dajesz dobry przykład bo kupę kg zwaliłaś z siebie :tak: Wieszakiem tez być nie można :tak:

leje dzień cały szlag mnie trafia . Gdzie kurde moja ładna pogoda , jak pomyślę że już bliżej niż dalej do jesieni :-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry