annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hejka
ZOO przełożone na jutro. Ma być ładniejsza pogoda i Młodej po jednym dniu w przedszkolu nie chciałam wolnego robić.
Vet elektroakupunkturę zapodaje Karenie. Jest dobrej myśli, my też widzimy lekkie postępy, ale leniwa się zrobiła niestety. I bardzo mnie martwi fakt, że ma kłopot z trzymaniem, vet ma nadzieje, że jak mieśnie się wzmocnią ten problem też zniknie. Zobaczymy.
Mamusia daj znać jak Natalka w przedszkolu. Jak się czujesz?
Elvie mam nadzieje, że Maciowi przejdzie.
Onka z oceanu cierpliwości się uśmiałam.
Ella czas leci strasznie. Ja cały czas nie mogę uwierzyć, że Igor już do szkoły idzie.
Kittek fajnie, że z przyjazdem się uda. &&&&&&&&&&&&& za dzisiaj.
Zielona fajnie się Kostka rozkręciła, a hiszpański też "wtrąca"?
Kici to fajny wyjazd Was czeka.
muszę się zdrzemnąć, bo już nie mi się oczy same zamykają
ZOO przełożone na jutro. Ma być ładniejsza pogoda i Młodej po jednym dniu w przedszkolu nie chciałam wolnego robić.
Vet elektroakupunkturę zapodaje Karenie. Jest dobrej myśli, my też widzimy lekkie postępy, ale leniwa się zrobiła niestety. I bardzo mnie martwi fakt, że ma kłopot z trzymaniem, vet ma nadzieje, że jak mieśnie się wzmocnią ten problem też zniknie. Zobaczymy.
Mamusia daj znać jak Natalka w przedszkolu. Jak się czujesz?
Elvie mam nadzieje, że Maciowi przejdzie.
Onka z oceanu cierpliwości się uśmiałam.
Ella czas leci strasznie. Ja cały czas nie mogę uwierzyć, że Igor już do szkoły idzie.
Kittek fajnie, że z przyjazdem się uda. &&&&&&&&&&&&& za dzisiaj.
Zielona fajnie się Kostka rozkręciła, a hiszpański też "wtrąca"?
Kici to fajny wyjazd Was czeka.
muszę się zdrzemnąć, bo już nie mi się oczy same zamykają

Strategię na 3 samotne dni też wykombinować jakąś muszę w kwestii psich spacerów właśnie, bo poranne i wieczorne będę musiała robić zanim dzieci wstaną lub jak już zasną.
Ja na szczęście jeżdżę wszystkim w co wsiądę bez względu na to jaki ma silnik i jakie wymiary