reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzięki dziewczyny. no ja wiem, że to na pewno minie. Dzisiaj w sumie już było lepiej. ale pytał czy wezmę go do pracy któregoś dnia tak jak obiecałam.

Gosia - zdrówka dla Mateuszka

mamoPaulinki - współczuję problemów komunikacji miejskiej :eek:

isabela - tulam mocno. mam nadzieję, że smutki odejdą w niepamięć :-) no i fajnie, ze Tośka w przedszkolu sobie dobrze radzi.

wczoraj miałam zebranie w przedszkolu, ale nawet nie chce mi się tego komentować... o 19:30 wyszłam już stamtąd bo miałam dość.

reklama
Jestem na chwilę... wszystko dzisiaj w biegu...

Zrobiłam wczoraj dzieciakom naleśniki z dżemem (nie robię sama, ale taki fajny kupuję Łowicz 100% z owoców - OPINIE - Produkty spożywcze i mogę polecić, faktycznie jest bardzo owocowy, ja się nie znam, ale R. twierdzi, że jak domowy), zjedli tych naleśników po 4 :szok: z torbami pójdę...

MamoPaulinki- pozdrowionka do nas :-)

Kici- będzie dobrze, za jakiś czas Kuba będzie miał nowych kumpli i za nogi będziesz go z przedszkola wyciągała :-)

Iza- no cóż... mała aktoreczka Wam się trafiła, a że umie to manipuluje :-) ważne, że w przedszkolu, jak Was nie ma się uspokaja :-) z czasem będzie lepiej i w domu.

Gosia- jelitówka to fatalna sprawa, jak ja tego nie lubię... zdrówka

Gosieńka- a Ty gdzie?

Wczoraj się okazało, że pomieszałam terminy i zebrania na obu grupach są dzisiaj... blondynka ze mnie :P

Naleśniki też za mną chodzą :-D:-)

Leczo dopiero teraz skończyłam, bo cały dzień taki jakiś zakręcony i wzięłam się dopiero o 21 za niego. Na 2 dni mam spokój z gotowaniem, reszta pójdzie do słoików. Muszę jeszcze coś wymyślić sezonowego, bo mam ostatnio lenia i nie chce mi się gotować obiadów

cześć dziewczyny

dzisiaj jestem ledwo żywa spałam tylko trzy godziny nie wiem o co chodzi ale od ok 23.30 do 3 nad ranem mały płakał i nie wiem zupełnie o co chodzi. Pytałam go czy coś go boli ale nie chciał nic powiedzieć - rano wstał jakby nigdy nic czyli chyba raczej nic go nie bolało. Wygląda na to że coś przeżywał ale co nie wiem:baffled:.

Mój syn wczoraj nie wiem co się stało ale mnie poraz pierwszy kopnął w nogę WRRR skąd on takie pomysły bierze to ja nie wiem:wściekła/y:. Czasami to mam ostatnio ochoptę usiąść w kącie i sobie popłakać.

isabela super że Tosia tak ładnie się bawi przedszkolu za to mój łobuziak nie wiem co jest wczoraj wogóle się nie słuchał i popychał inne dzieci

mamoPaulinki szkoda że musieliście zrezygnować z koni, współczuję przeprawy przez rozkopane miasto

elvi gratuluję utraty 2 kg. Mi jakoś wogóle nie udaje sie nic zchudnąć

Aniez no niezły mają spust te twoje chłopaki, ja bym się cieszła jak nie wiem co jak by mój chociaż połowę naleśnika zjadł:-)

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek

Nie mam weny na nic :-(doła jakiegoś podłapałam :-(i ni cholery nie mogę go zakopać:-(
Zmęczona jestem, w domu nie mogę się zorganizować i jeszcze S... bo " przecież ty masz tyyylko dom na głowie " :wściekła/y:
Brakuje mi towarzystwa , tak to jest przyzwyczaiłam się że ciągle ktoś w domu był, że można było pogadać, pośmiać się a teraz wieczory samotne i zaczynam fiksować :no:
Ech nie będę wam marudzić bo wiecie ,że nie lubię siebie marudzącej

Basia &&& za szwagierkę zaciskam, niech dzidzia siedzi grzecznie w brzuchu . Przytulam , mam nadzieję ze uda się Wiktora spacyfikować ;-) Wczoraj też z nerwów wszystkie okna na górze pomyłam i oczywiście plecy się odezwały :no:

Nata super że wesele udane a z Julki widzę mała tancerka rośnie :-)

Elvie grzeszyć chyba przy diecie możesz :-p:-D Super że Lenka już przekonała się do przedszkola :tak:

gosia zdrówka dla Mateuszka

Monia i co pogadałaś z druhem ? swoją drogą trochę przeginają bo to jednak dzieci jeszcze są chociaż :no: mój Emil od dawna bojkotuje wyjazdy rodzinne :-(

Kittek super że weekend udany

Aniez żyję ;-) Jak tam po wizytach ? Rzeczywiście Bartolini zakochany w swoich butach ;-) ciekawe czy do przedszkola je zabrał ? :-D Witaj w klubie mam głodomorów, ja muszę lodówkę wieczorem zamykać ;-) ale lepiej ze mają apetyt niż byśmy musiały im jedzenie wciskać :tak:

Kici &&& za Kubusia , mam nadzieję ze to chwilowy kryzys . Przytulam i trzymaj się .Co cię tak wkurzyła na tym zebraniu?

Agnieszka jak tam weselisko, udane?

Mamusia teksty Kunegundy super :-D

Isabela przytulam. Tosia to mała spryciula , ale zobaczyła ze mama się nie podda i odpuściła ;-)Buziaki dla niej od cioci :-)

MamoPaulinki pozdrowienia dla ciebie i rodzinki :-)współczuję napiętego grafiku ale widzę że jesteś mega zorganizowana, podziwiam .

Kamisia wycieczkę rowerową zaliczyłaś?

Maonka my dzisiaj zaspaliśmy :zawstydzona/y: leczo też bym sobie zjadła, tylko kto mi zrobi :-)

Zmykam się czymś zająć , ogród czeka a popołudniu do dentysty z dzieciakami :tak:

Miłego dnia

reklama
Dzień dziołchy moje :)
Witam po przerwie. Malzon wrocił i spędzaliśmy czas razem z dziecmi. Dziś on juz do pracy, Julcia do przedszkola bo juz zdrowa a ja z jeszcze zakatarzona Alisia bedziemy przygotowywac pokoj Julci na przeniesienie siostrzyczki do niej.
No i mam juz wreszcie swojego kompa. Jeszcze goły i łysy ale jak go skonfigurujemy i opanuje cholerny windows 8 to bede happy.
Pozdrawiam Was serdecznie i musze ponadrabiać co u Was :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry