Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale swoje wyegzekwuje
Pisałaś o tych dywanach i wyjściach... w klasie jest dywanik ale jak to pani określiła tam dzieci też się uczą... niby przez zabawę ale jest to wszytko konkretnie ukierunkowane. Na wyjście na dwór nie ma szans bo ciągle u nas zimno i leje. Ale z tego co wiem od J. to pani im fajnie czas w klasie organizuje :-)
więc mam babski wieczór 

Aniam nic to tylko musimy ci jakąś jaskinię znaleźć , futro przyodziejesz i zapadniesz w sen zimowy ;-)

Gosia B kupił Toyotę Prius, to hybryda, stąd takie spalanie. Jak na razie chłop zachwycony, więc ja też zadowolona.
Aniam benzynka. U nas w przedszkolu jest super native, ale to tylko raz w tygodniu, a pani od angielskiego 4x w tygodniu niestety jest średnia, co teraz najlepiej widać jak Igor poszedł do szkoły, niewiele pamięta, natomiast super z niemieckiego słówka zapamiętał, chociaż tylko rok miał.
witajcie no i wszystko u nas jasne mały zaraził się chorobą bostońską w przedszkoluma bardzo dużo bolesnych bąbli w jamie ustnej
monia - zdrówka także dla Twojej małej! Pięknie z tymi krokusami będziePochwal się jakie imię Twoje autko ma, moje póki co zostaje fiestą ale zainspirowałaś mnie i będę myśleć. Póki co u mnie każdy kwiatek ma swoje imię, ale tylko te doniczkowe, bo z ciętymi bym nie wyrobiła - dziś mi M. znów 10 róż przytargał do domu
Lena się wyspała i teraz tv z tatusiem ogląda, Shrek leci.

w wannie zaglądała sobie tu i ówdzie a potem na cały głos śpiewała że " ona ma dwie dziurki "

Emil oczywiście był akurat na dole i błagał mnie abym jej buzię zamknęła bo co sobie pomyśli jego kolega Patryk ;-)
u nas właśnie na dzień dobry była klasa szykowana pod dzieci , tak aby czuły się dobrze
Kuba no cóż ja od początku mówiłam że on super chłopak, ale sama wiesz ile pracy was kosztowało aby z pewnymi rzeczami sobie poradził

i pytałam też o Mareczka ? Jak w przedszkolu mu się podoba ? Super że wyjście udane 
bo coś ostatnio się lenią i jajek nie znoszą a ja na rower zbieram.Jak będziesz się dobrze sprawować to ci lawendowe kalosze kupię i będziesz się lansować po wiosce ;-)