AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam się :-)
Mamusiu gratuluję!! Janek piękne imię ;-) i cudne chłopaki
niech więc dalej grzecznie i zdrowo rośnie w brzuszku! Pogłaszcz go od nas ;-)
Elvie ja tam nie wiem czy jazda 70-80 w mieście to wolno ;-)
a co do gadania jak kierujesz to też mu tak rób jak on jedzie ;-) mnie A. raz tak zrobił
ale że sam nie cierpi jak się mu gada jak ma jechać to sam też nie gada 
Ehhh jaka ta pogoda porąbana
rano -2 a teraz pięknie się robi...i weź tu człowieku ubierz dziecko tak żeby ani nie zmarzło ani się nie roztopiło 
Dzisiaj mam spokój z robotą. Wczoraj wygrabiłam z teściową cały ogród, wyzbierałyśmy orzechy (najpierw wlazłam na drzewo i wytrzęsłam co się dało), potem obiad, po J. i po M. jechałam, potem jeszcze prasowałam bo juz chodzić nie było w czym i wieczorem nogą nie mogłam nawet ruszyć...A. mnie do łóżka zaniósł bo nie miałam siły się ruszyć
Mamusiu gratuluję!! Janek piękne imię ;-) i cudne chłopaki
niech więc dalej grzecznie i zdrowo rośnie w brzuszku! Pogłaszcz go od nas ;-)Elvie ja tam nie wiem czy jazda 70-80 w mieście to wolno ;-)
a co do gadania jak kierujesz to też mu tak rób jak on jedzie ;-) mnie A. raz tak zrobił
ale że sam nie cierpi jak się mu gada jak ma jechać to sam też nie gada 
Ehhh jaka ta pogoda porąbana
rano -2 a teraz pięknie się robi...i weź tu człowieku ubierz dziecko tak żeby ani nie zmarzło ani się nie roztopiło 
Dzisiaj mam spokój z robotą. Wczoraj wygrabiłam z teściową cały ogród, wyzbierałyśmy orzechy (najpierw wlazłam na drzewo i wytrzęsłam co się dało), potem obiad, po J. i po M. jechałam, potem jeszcze prasowałam bo juz chodzić nie było w czym i wieczorem nogą nie mogłam nawet ruszyć...A. mnie do łóżka zaniósł bo nie miałam siły się ruszyć

myślałam że się pod ziemię zapadnę