Witamy i my :-)
Nie odzywałam się w weekend ale "zarobkowałam" haha

, byłam szoferem weselnym :-) I tak mieliśmy całą sobotę i niedzielę roztrzepaną, ale na opłacało się bo upatrzone kozaczki z lasockiego będę mogła sobie kupić :-)
Tosia dzisiaj rano poszła z kwiatkami do przedszkola, ciocie przeszczęśliwe, bo Tosia jako pierwsza coś przyniosła nikt nie pamiętał :-) Tosia też dumna :-)
Odbiorę z przedszkola smyka i za sprzątanie się bierzemy mam ambity plan :-)
Annaoj obyście mogli jak najszybciej ze szpitala do domku wrócić &&&&&
Aniez za Was też kciuki, oby wszystko wyszło jak najlepiej &&&
Maonka gratulacje dla Leona :-)
Gosia
[*] dla teścia, i siły dla Was ...
Basia czasami i zwykłe w domu siedzenie jest potrzebne :-)
Kittek super miejsce :-)
Aniam zazdroszczę Wam tych jazd do schroniska. U nas takie instytucje jak schronisko, dom dziecka są strasznie zamknięte i nikogo wpuścić nie chcą, nie chcą nawet pomocy. Mamy z W dwa dobre komputery stacjonarne do oddania, chcieliśmy dać oni nie chcą, jakby były nowe to tak, to samo z zabawkami.... ciężko mi to zrozumieć czasami, człowiek się chce podzielić a nie może...
Elvie kończycie współpracę z Kamilą, dobrze zrozumiałam ? Teraz zostaje tamta Pani ?
Nata nie pomożemy bo my właśnie zaczynamy przygodę z grami, mamy nawlekaj nie czekaj i jeszcze Tosia od chrzestnego dostała jakąś o Kubusiu puchatku, później sprawdzę to podam, też super. Plansza jest w dwóch porach roku :-)
Lecę bo zaraz po Tosię jechać trzeba, miłego dnia :-)