Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)

miała baba swoje 5 min na wychowanie własnych dzieci , to niech się od cudzych trzyma z daleka . . To jest tylko GRATIS DO MężA ... żadna Twoja rodzina . Więc luzik 
Ty rób swoje , bo to Ty wiesz co dla Twojej rodziny jest najlepsze 

. Mały jeszcze ten tydzień posiedzi sobie w domciu z moją mamą ale niestety kaszel nie ustąpił całkowicie pomimo antybiotyku nie wiem dlaczego
[/QUOTE] ło matko ale się urządziłaś , współczujęzlamalam prawa reke, a lewa mocno uszkodzilam... grrrrrrr dlaczego teraz a nie miesiac temu?
no i dobrze po co masz wysłuchiwać i się denerwować - ja też spotykam się raz na ruski rok bo też potrafi wyskoczyć i mnie pouczać jak mam postępować z małymNa szczęście po feriach wszystko wraca do normalności, a że B nie jestem wielkim fanem wizyt u teściów, to postanowiłam je trochę ograniczyć.
Annaoj do dupy takiej nakopaćmiała baba swoje 5 min na wychowanie własnych dzieci , to niech się od cudzych trzyma z daleka . . To jest tylko GRATIS DO MężA ... żadna Twoja rodzina . Więc luzik
Ty rób swoje , bo to Ty wiesz co dla Twojej rodziny jest najlepsze
![]()
na temat mojego "dodatku" się nie wypowiem, bo mnie skutecznie z równowagi wyprowadza.
ale dzięki temu fizycznie daję radę, bo dzieciaki najważniejsze. Miałam jeszcze jedną ofertę, ale już bym nie dała rady, a kosztem rodziny nie chcę.