zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Jak juz side przy kompie to cos napisze wiecej I nawet poczytam lepiej... Poki co:
Annaoj, dusic nie Bede, gipsem przywale
Annaoj, dusic nie Bede, gipsem przywale
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduję się szybciutko , że wróciłam coby biedna Monia paznokci nie zjadła ;-) bo pewnie czeka na moje posta z niecierpliwością![]()
...Aniezy odwiedzili nas w komplecie, ciotka Aniez z nową fajową fryzurą i szminką ;-) (bardzo bardzo ładną), no i ze swoimi trzema bohaterami...Kuba rozpracował górę, Bartek sprzęty elektroniczne, a R ogarniał jak zawsze stonkę znakomicie :-)A zdjęcia jakieś tych łazienek chociaż masz ?
Bo jak remont będę robić to się inspiracje przydadzą;-)
A szafa tak nic ? ;-)
Oczywiście do Jeleniej dojechaliśmy, jedyny plus jest taki że kupiłam sobie w końcu piłkę do ćwiczeń a Mateusz objadł się jak bąk ;-)
ale widzę że pełna dyskrecja ;-)Doradź kobieto droga co teraz dziewczyny w wieku Laury noszą, tzn: koszulki z jakimi motywami ?
Na temat szafy to ciiiii :-)
Jak tam dzieciaki zdrowe? M dał radę wszystko ogarnąć?

u nas za to wiosna na całego nawet okulary słoneczne odkopałam bo tak słońce dawało w busie
a jakie widoki cudne Karkonoszy
dobrze Aniam prawi
Kurczaki czarnym markerem pozaznaczane , duże W jest ;-)