Kici - do mojej lekarki tej co chodziłam akurat są kolejki
Pani w arkadi przyjmuje , ale jest super 
Zalezy jaki pakiet tam ma , poproś chłopa aby mu kadrowa wydrukowała co ma w pakiecie . U J w firmie sporo osób nie wiedziało że są te sale i mało kto z tego korzystał
Załatwia się przez pierwszą linię medyczną . Dla mnie ten lux med lepszy , bo mam wsio tu na miejscu . 
Mamopaulinki pokaż kiedyś tego psiura tu nam
Gosieńko będę pamiętać
Ja to bym chciała już ciepełko :-
-(
U nas dziś -10 z rańca dla odmiany , co by za długo ciepło nie było

Szlag by to trafił i znowu oczywiście lodowisko .
Czy ktoś mnie oświeci na kulinarnym jak zrobić gulasz , bo jak na razie tylko od Aniez wymedziłam na fejsie
Pani w arkadi przyjmuje , ale jest super 
Zalezy jaki pakiet tam ma , poproś chłopa aby mu kadrowa wydrukowała co ma w pakiecie . U J w firmie sporo osób nie wiedziało że są te sale i mało kto z tego korzystał
Załatwia się przez pierwszą linię medyczną . Dla mnie ten lux med lepszy , bo mam wsio tu na miejscu . 
Mamopaulinki pokaż kiedyś tego psiura tu nam

Gosieńko będę pamiętać
Ja to bym chciała już ciepełko :-U nas dziś -10 z rańca dla odmiany , co by za długo ciepło nie było

Szlag by to trafił i znowu oczywiście lodowisko .
Czy ktoś mnie oświeci na kulinarnym jak zrobić gulasz , bo jak na razie tylko od Aniez wymedziłam na fejsie
jak to milo gdy słońce za okrem świeci:-) teraz jest u mnie +5 więc od razu lepszy humorek mam. Ale oczywiście nie wszystkim taka pogoda pasuje - Młody narzekał, że to niedobre słońce mu śnieg roztopiło i nie mógł swojego ukochanego kotka na sankach do przedszkola zaciągnąć... no cóż, wszystkich się niestety nie da zadowolić. Chyba jak będę po niego szła, to rower wezmę, bardziej się sprawdzi niż te senki
Zawsze jak tylko przyłożyłam głowę do poduszki, to od razu zasypiałam, a teraz najpierw zasypiam przez 2-3 godz, a potem jak się obudzę do toalety - ok 3-4 nad ranem to juz do rana oka nie zmróżę. Masakra jakaś
szkoda mi go bo sie drapie trochę, jak go wykąpiemy to całą procedurę z płami zrobimy, na wszelki wypadek. Ale najbardziej to go brud już chyba swędzi