AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Dzięki! Muszę to obadać 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po konsultacjach telefonicznych M wymyślił że to jakiś kondensator się spalił, więc pojechałam kupiłam co trzeba i własnoręcznie(zgubiłam tylko 2 śrubki
) przy pomocy M wymieniłam to badziewie, umazałam się cała przy tym sadzami, jak kosmitka wyglądałam, dzieciaki miały ubaw ale dmuchawa i tak nie ruszyła, wczoraj rano zamówiłam nową i według obietnic sprzedawcy powinna dzisiaj dotrzeć. W chałupie zimnica bo o ile wczoraj w ciągu dnia paliło się dobrze tylko musiałam co chwilę kotłownię odwiedzać czy wszystko w porządku, to wieczorem i w nocy nie chciało się palić za żadne skarby świata a tem. na zewnątrz -10

kombinujcie, kombinujcie. Może i ja się dokulam, sobie odbić, że mąż mój wybywa na tydzień.Dziewczyny trzeba uknuć coś większego z dziećmi, albo i bez na naszych dolnośląskich śmieciach![]()

bo nic poza tym mi nie jest, tylko czuję jakby mi ktoś baterie odłączył. Ale jak się sypie po kilka godzin na dobe, to nie ma się co dziwić:-(
Teraz juz mu przeszło:-)

wsio ogarnięte i nawet ciacho już wrzuciłam do piekarnika ;-) pogrzało mnie totalnie ale co tam :-) Prasowania połowę mi teściowa wzięła bo jej się nudziło a prasować lubi... to jej oddałam ;-) bronić się nie będę
tym bardziej że ja nie przepadam ;-)
ja też praktycznie wsio jestem w stanie zrobić sama bez proszenia kogokolwiek o pomoc ;-) Także od elektryki (ale takiej podstawowej, po kucie, malowanie, skręcanie itp.
) He he he walcz jak mężczyzna
ale super :-) Ja mam w domu dwóch spidermanów...
Może było cicho wokół i słyszał ptaki jak śpiewają?? A język go boli to może znaczyć że mu się gadać i tłumaczyć ojcu nie chce
i jak to zawsze bywa single promujące najlepsze
ale słucha się dość fajnie...

Obudzenie Helenki graniczy z cudem,smerf maruda włączony bez kijem nie podchodź ;-)i oczywiście wszystko musi robić sama
Monia do której siedzieliście z tą pracą plastyczną, mam nadzieję że włosów z głowy nie wyrywałaś;-)
...przed robieniem pracy, nie po....Dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić z N. od kiedy obejrzała bajkę w której był smok wszystkiego się boi trwa to już od miesiąca i powoli mam tego dosyć, nawet o siku w samotności mogę zapomnieć , w nocy budzi się z płaczem , nie chce być sama w pomieszczeniu. Jak z tym walczyć? bo to jest uciążliwe dla nas i dla niej:-(
E
Dziewczyny trzeba uknuć coś większego z dziećmi, albo i bez na naszych dolnośląskich śmieciach![]()
pierwszy raz od nie pamiętam kiedy (chyba od czasów ciąży) jem śniadanie
![]()
Właśnie się dzisiaj dowiedzieliśmy, że B leci na tydzień do Jordani.

Co do zdrobia, to chyba z niewyspania gorączki dostałam![]()
...
Teraz tak sobie pomyślałam że muszę Panie uprzedzić kim będzie moje dziecię, bo jeszcze gotowe szukać zaginionej sukienki dla księżniczki
Dzieci przychodzą do przedszkola w normalnych ciuchach, jedzą śniadanie i potem autobusem jadą do remizy strażackiej bo tam duża sala i dopiero będą przebierane przez panie.