Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale już raz usłyszałam od kogoś że jak mi dzieci teraz ni3e chorują , to na bank je kiedyś coś dopadnie . bo każdy musi odchorować swoje żeby potem nie chorować . I że organizm tylko przez choroby się wzmacnia 
Od razu mam reakcję alergiczną 

także też namawiam 

ciężko im ta nauka idzie , nie chcą tego robić . A część tych dzieci do 1wszej klasy pójdzie . 
Ale niech sobie siedzi w przedszkolu . 

Od rana pokój gościnny ogarniam i uwaga uwaga firan i zasłon szukam ;-)
ja zagorzała przeciwniczka ;-)
nie wiem czy chce ją zahipnotyzować i wtedy zjeść czy po prostu patrzenie na kota ją uspokaja
bynajmniej jest w domu wesoło 

&&& zaciskam będzie dobrze.

A teraz dzieciaki chłonne umysły mają i wszystko im w baniaczki najlepiej wchodzi
Ja też czytałam mając 6 lat , co sobie chwalę , bo sobie mogłam książeczkę prostą sama przeczytać . 
Był potem najlepszy w szkole , ale nie był emocjonalnie do niej przygotowany . Wiedzą był na poziomie jakieś 3 klasy . Tego już nie popieram 

a dwa nie wiem o co chodzi ale w ogóle się nie sypie i jeszcze chyba z miesiąc mogłaby tak stać
ale pisze cudnie, wszystko na tip top
to Twoje koty już po kastracji? a ile one mają?

Teraz na wywiadówce dostałam opisówkę od wychowawczyni i tak zeszyt stara się prowadzić starannie, prace plastyczne też się stara robić w miarę w zajęciach muzycznych uczestniczy biernie ale tekstów piosenek uczy się szybko, ja już nic nie mówię na to, żeby np. bardziej się starał, nie jego bajka po prostu, za to wszystko pozostałe rewelacyjnie