Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
M. też alergik bo jak bierze allertec to jest znaczna poprawa stanu zdrowia 
ponoć dobry był 
dzieciaki na placyku wyganiane . 

Wronka- no masz, oby była poprawa. Co do syropu nie pomogę, wiem jedynie, że jeśli jest refundowany to raczej Ci go nie sprzedadzą bez recepty, ale spytaj w aptece.
Ja padam, bo mnie chłopaki po boisku przegoniłyale fajnie było, pogoda przednia więc latałam za nimi z fonem, zaś R. z piłką
No i wielki dzień był dzisiaj, bo wróciła nasza psinkaradość wielka
Kuba się prawie popłakał ze szczęścia, bo strasznie jest z nią związany.
Aniam- Bartek zawsze był wyższy od Olkinawet z ciekawości sprawdziłam na fotach
nie wiem ile Ola ma, bo nie mam miarki w oczach
ale jak B. ostatnio mierzyłam miał 115 cm, a nie jest to świeży pomiar, bo gad centymetrem i miarką chce się bawić, nie mierzyć
zobaczymy na bilansie, tam nie będzie dyskusji
On stwarza wrażenie takiej tyczki, bo chudziutki
I stopa mu urosła... normalnie nie wiem kiedy, ale okazało się, że dziecko nosi o 2 numery za małe butyBo ma butka rozmiar 30 a matka dawała 28 i on wkładał, i szedł... no wyrodna matka ze mnie... dobrze, że mam 3 pary 30 na stanie
takie lekko byle-jakie ale są
bo jakbym jutro musiała jeszcze do sklepu po buty lecieć...
Kuba z sandałami na styku, bo mam 33 ale jakby się nagle pogoda zrobiła, to da radę, bo kupić im kupię nowe, ale w sezonie, bo to przecież nie wiadomo, co się do lata zmieni
No i buty do piłki musze obu zakupić, tzn. takie coby właściwych nie niszczyli... zapewne wizyta w Decathlonie mnie czeka
Dobra idę bigos pomieszać i skórki pomarańczowe zrobić, bo mnie oświeciło, że baba bez skórek, to u mnie w domu nie baba![]()
wszystko płacone w terminie, zmian dostawcy nie było. Oczywiście telefonu nikt nie odebrał, a że jutro sobota, to zostanę z tym na święta
to ci prezent na święta.