Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak to jest jak się jednym okiem zupy i dziecka dogląda![]()

bo mojemu S jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuszno. Wstawanie o 8
no way!!

wie gdzie pić -to taka mądrość gatunku

zabrałam S na lody i usłyszałam "dobre -ale za mało" -nie przejęłam się bo dla niego wiadro to też byłoby za mało
ludzi tłumy -jedzenie wykupione -dobrze ze ja na gotowe jadę

a gdzie chłopczyki?? a bliźniaczki są super -bardzo ładna lista

ale miałaś zacięcie -do tej godziny siedzieć!!!
ale to raczej zasługa bliskosci klubów sportowych i mojego staropanieństwa;-) Ty wyglądasz cudownie na zdjęciach -ja dalej nie wierzę że masz tyle lat

po osiemnastce to już robi różnicę

a kucharz -świetna sprawa -masz jeszcze jednego w zestawie z masażystą?????????

nie polecil sie jeszcze do pomocy??

cały monitor i moje okulary w soku

13x13 - co to jest pomelo?![]()
tak jakby leżało koło zielonego grapefruita
-którego zresztą też uwielbiam:-) ale nie myśl że ja taka obcykana jestem w dziwnych jadłach -po prostu jak idę na zakupy zawsze wrzucam do koszyka "coś" czego nazwa nic mi nie mówi, nie wiem jak to jeść i czy w ogóle jest zjadliwe
a później siedzimy z S na necie i czytamy historie tych dziwnych rzeczy i patrzymy co z tego można zrobić
fajna zabawaacha to wiem, dep ze mnie... takie duze to jest, jak wielki grapefruit - przynajmniej u nas...Krzyżówka pomarańczy i grapefruita -ponoć bo tak mówią -a smakuje jak dla mnie ekstratak jakby leżało koło zielonego grapefruita
-którego zresztą też uwielbiam:-) ale nie myśl że ja taka obcykana jestem w dziwnych jadłach -po prostu jak idę na zakupy zawsze wrzucam do koszyka "coś" czego nazwa nic mi nie mówi, nie wiem jak to jeść i czy w ogóle jest zjadliwe
a później siedzimy z S na necie i czytamy historie tych dziwnych rzeczy i patrzymy co z tego można zrobić
fajna zabawa