reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
na pomidorówę zapraszam,choćby tak hmmm...wirtualnie...;-);-);-)

a przed zupką-jogurt i pączek,co by z wagi nie spaść,hihihihi:-D:-D:-D:-D:-D:-D ledwo pąka z bitą śmietaną połknęłam i już biegiem do kuchni lecę -czy oby kluseczki już nie gotowe...:-D:-D:-D
kwiatek- pomidorówka z lanymi kluseczkami-zupa mojego dzieciństwa...:tak: pychota...hania wie co dobre:tak:

na pomidorówę zapraszam,choćby tak hmmm...wirtualnie...;-);-);-)

a przed zupką-jogurt i pączek,co by z wagi nie spaść,hihihihi:-D:-D:-D:-D:-D:-D ledwo pąka z bitą śmietaną połknęłam i już biegiem do kuchni lecę -czy oby kluseczki już nie gotowe...:-D:-D:-D
kwiatek- pomidorówka z lanymi kluseczkami-zupa mojego dzieciństwa...:tak: pychota...hania wie co dobre:tak:

Wanilka Twoojej zupki tez chce:tak: i gryza paczka:-)

to ja popjosie misiećke z klusiećkami:-):-):-):-)

mielismy isc dzisiaj sale porodowa ogladac, ale zle sie czuje i zostajemy w domku. tylko pyszna pomidorówka by mi pomogla:blink::blink::blink::blink:

Kusicielki jestescie z tą pomidorówką:-D
Normalnie jutro poproszę pania Bozenke o pomidorówkę:tak::tak::tak:
Kwiatuszku synek musi być Tymoteuszek bo nie mogę się napatrzeć na ten sliczny napis:happy2::happy2::happy2:

Ja mam zawsze zamrożoną pomidorową tak samo jak i rosołek bo jak mi się zachce to ma byc na już :-D

studjujacamama o kurcze to jest pytanie... na początku tylko pampersy (ceny nie pamiętam). Zaczęło się jak zaczął jeść mleko modyfikowane (mój w 3 m-cu życia nie chciał mojego już) no i te wszystkie gerberki i soczki... ale kwoty ci nie powiem bo nie pamiętam. Ale mogło to być i 300 miesięcznie.

Hehehe:-D sio na wątek kulinarny bo mi język wlezie!!!!

Studiująca mama pewnie że zależy -jakby doliczyć do tego wynajęcie lokum;-) to kupa kasy -póki co nic nie kupiłam -odłożone mam na ten cel 6 tysięcy i zobaczymy na ile starczą te pieniądze... najważniejsze to chyba kupić to co najdroższe -wózek, łóżeczko -rzeczy potrzebne na "juz" a później to już życie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry