reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
kochane agi z okazji waszego świeta wszytkiego najlepszego i duuuuuuzo radosci, jeszcze wieeeeeeecej uśmiechu i tyyyyyyyyyyyyyyyyyle pączków każdego dnia :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Dzięki kochana:tak:

Właśnie wrocilam od moejej mamy i najadlam się pizzy i ciasta (to tak w ramach dnia babci i moich imienin), a teraz zdycham i popijam herbatkę:zawstydzona/y:

Jutro jade na glukozę trzymajcie kciuki,żeby tym razem bylo poniżej 140:tak:

może Wy mi odpowiecie - czy normalne jest, że czasem robi mi się brzuch twardy to trwa kilka może kilkanaście sekund
trochę mnie to niepokoi - lekarz mi powiedział, że tak może być i jak się bardzo matrwie to mogę wziąć nospe

może Wy mi odpowiecie - czy normalne jest, że czasem robi mi się brzuch twardy to trwa kilka może kilkanaście sekund
trochę mnie to niepokoi - lekarz mi powiedział, że tak może być i jak się bardzo matrwie to mogę wziąć nospe

kochana to normalne i lekarz ma racje, moj tez powiedzial ,że jak bedzie czesto tak twardniał to wziac nospe. Narazie z dwa razy wzięlam, jakos daje rade bez. W poprzedniej ciąży tez tak mialam.

Oj jak mi fajnie, posiedziałam trochę w piance, znaczy się w wannie, zjadłam miseczkę sałatki owocowej i zaraz wskakuje do wyrka przed tv:-) odkąd siedzę w domu na zwolnieniu oglądam seriale ("Na wspólnej", "Majka"):-) jak to się człowiek w ciąży:-D zmienia :-)
Łucja to śliczne imię - bardzo mi się podoba.. my jeszcze nie jesteśmy zdecydowani.. kurcze wybór imienia dla dziecka to poważna decyzja.. w końcu na całe życie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry