AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Laski mamy 1000 stron 
padam... poprasowałam kolejne pranie maluszkowe i cholera nie mam tego gdzie dać... chyba trzeba będzie nowa komode jednak kupić... łeee
Od wczoraj męża nie ma i nie ma mnie kto zmusić do leżenia... poza tym gdybym jeszcze lapka do dyspozycji miała to może... a tak co chwie siadam przed komputerem i czytam coście naprodukowały

padam... poprasowałam kolejne pranie maluszkowe i cholera nie mam tego gdzie dać... chyba trzeba będzie nowa komode jednak kupić... łeee
Od wczoraj męża nie ma i nie ma mnie kto zmusić do leżenia... poza tym gdybym jeszcze lapka do dyspozycji miała to może... a tak co chwie siadam przed komputerem i czytam coście naprodukowały
Zawsze dobry i 1 miesiac dluzej (czytaj- jedna wyplata wiecej
). Ja wiem na pewno, ze tutaj Mlodego do szkoly bym nie poslala
nie ma takiej opcji nawet! w Pl moze tez nie jest lepiej, ale to co sie tutaj dzieje, przechodzi ludzkie pojecia. Poza tym, tak bedzie u siebie, a tutaj zawsze bylby imigrantem, a chce mu tego oszczedzic. Co do wizyt, to ja sie tym akurat nie przejmuje, bo chatke mamy 6godz drogi od mojej i 9 od Sz rodzinki, wiec niezapowiedzianie raczej nikt sie nie zjawi
Ale jak Wy jeszcze zostajecia, to moze sie kiedys do Was wprosimy (zapowiedziani), bo jedna rzecz, jakiej na pewno bedzie mi prakowac, to zakupy w Primarku

.
;-)