AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Właśnie wyszperałam na forum Marcówek że rozpakowała się Frotka74 (ta od pączków w 15 minut) i ma córeczkę :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane Kobietki.
Odlaczyli mnie po 1.15h od ktg..Cholerne skurcze,przybraly na sile,ale sa co raz to rzadsze.Tylko to sie nie podobalo lekarce..Wzmocnili rozkurczowe.O 21 kolejna kontrola.Wazne,ze wciaz "zamknietam"A bylo juz lepiej :-( Mala jest iperaktywna od 4 rano,a to juz 14h prawie!Napierajac za bardzo,udalo jej sie sprowokowac mi problemy z oddechem...Wybaczylam,w sumie to o nia sie martwie,nie o mnie.Wytrzymam dla Vanessy i to i inne!
). Potem zakupy, obiadek i teraz skoki ogladamy. 
), ale to cholerstwo jest okropne, i nawet nie zawsze Rennie pomaga :-(Kochane Kobietki.
Odlaczyli mnie po 1.15h od ktg..Cholerne skurcze,przybraly na sile,ale sa co raz to rzadsze.Tylko to sie nie podobalo lekarce..Wzmocnili rozkurczowe.O 21 kolejna kontrola.Wazne,ze wciaz "zamknietam"A bylo juz lepiej :-( Mala jest iperaktywna od 4 rano,a to juz 14h prawie!Napierajac za bardzo,udalo jej sie sprowokowac mi problemy z oddechem...Wybaczylam,w sumie to o nia sie martwie,nie o mnie.Wytrzymam dla Vanessy i to i inne!

Cholera a mi się dzisiaj brzuch stawia co ok 15 min i juz niewiem co robic. Wzięłam no-spę i leże ale narazie cały czas to samo.:-( Ja nie chce do szpitala![]()

ślemy Ci z Córcią same ciepłe myśli i pozdrowienia!
a Ness miejmy nadzieję, że się uspokoi... moja też ostatnio daje popalić mamusi 

leż i odpoczywaj, a jak nie daj Boże coś się nasili to coż...wiesz co robić - jedz i sprawdź...wiem, że nie chcesz :-( Spokoju życzę i oby jednak szybko przeszło...