annaoj kce
08.06/04.10/09.13
witam się z wieczora
podczytałam, ale łeb mnie napier... i chyba do wyrka wskoczę, może uda mi się zasnąć.
do jutra
podczytałam, ale łeb mnie napier... i chyba do wyrka wskoczę, może uda mi się zasnąć.
do jutra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Zdrówka dla Hanki a ty mamusia się nie denerwuj bo złość urodzie szkodzi ;-)
Udanego wypadu do Wawki

teraz mierzyłam to mieści się w normie, jak rano będzie ok to ją do przedszkola zawiozę.
Jak wyszłam po 7 rano, tak przed po 7 wieczorem do domu weszłam. Maja dziś stacjonowała trochę u babci, trochę u cioci, później ją T do sąsiadki zawiózł bo on na trening, a ja zebranie miałam.
Jutro niańkę do Mai mam,albo nianię dla tatuśka, w domu będzie pewnie niezły sajgon.
Co do jedności rodzeństwa, to moja Hania jest taka, że jak chce coś do jedzenia, to najpierw krzyczy dla Matisia, później dla Hani. U Matiego odwrotnie

na poważnie mój taki sam, pracoholicy tak mają. Zdrówka dla was!