Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
noU nas od paru dni to samo...
Zastanawiam się tylko dlaczego ie moze się przemieszczać po puzlach które już prawie całą podłogę pokrywają a bardzo lubi pchać się tam gdzie ich nie ma... ja wiem -bo tam bardziej ślisko i mniejszy opór ale przecież zimno![]()

Ola wszystko pcha do buziaka co możliwe, drapie się po dziąsłach na dole, czyżby 2 miały być? poza tym ślinotok jak tam i z powrotem 
u nas to widac bo jedna jedynka na dole na wierzchu se rośnie w górę, a druga obok próbuje sie przebić, widac ząbka wyraznie, i z stąd ten okropny ból,nieprzespane noce i placz razem z synkiemZęby też chyba idą i u nas; choć ja tam nic nie widzę, nie wiem jak wy cos tam widzicieOla wszystko pcha do buziaka co możliwe, drapie się po dziąsłach na dole, czyżby 2 miały być? poza tym ślinotok jak tam i z powrotem
![]()

Dobry dzionek kobitki:-)
Nocka idealna, słodki sen Zosiaka trwał od północy do 10rano!!! Ku mojemu miłemu zaskoczeniu rano wciągnęła 200ml Kaszki, pobawiła się i poprawiła odrobiną mleka i przed chwila poległa:-) Hurra! Po tym jej niejedzeniu bardzo mnie to cieszy!
Kici69 no ciekawe te twoje zachcianki... a wiesz dobrze że okres to nie wszystko... Jeśli bankowo to nie jest nowe dzidzi to zrób sobie kochana badanie krwi i sprawdź poziom żelaza, ja tak miałam niedawno gdy się okazało że mam anemię.
myślę, że to może z przemęczenia... w tygodniu praca po 8h co drugi weekend szkoła, a w wolne weekendy Q nie daje pospać dłużej niż do 6:30 :-(
ja własnie tydzień temu wylicytowałam kojec taki kwadratowy za 61pln
pan ma wrócić w tym tyg do warszawy i za tydzień po niego w końcu pojadę.

zrobiłam porzadek w apteczce , wymyłam całą kuchnie i łazienke. Zostało mi jeszcze odkurzanie mycie podlóg i sterta prasowania...No i przy tym wszystkim zwlekłam się z lóżka o 11. Leżakowaliśy z Antoniem sobie- oglądaliśy bajki i tarzaliśmy się po całym wyrku....kochany mój . I jak ja mam go zostawić za te kilka dni:-Wiesz co sama jestem w szoku ale tak:bry dzień.
Tymuś rządzi!!!!!!!!!!!!!!! no to Kwiatkowa teraz masz fitnes w domu ;-)
u nas bez zmian.
Aga Sz-r boziu tyle zębów naraz?????????? a to tak może być? ja to pierwsze słyszę
Zęby też chyba idą i u nas; choć ja tam nic nie widzę, nie wiem jak wy cos tam widzicieOla wszystko pcha do buziaka co możliwe, drapie się po dziąsłach na dole, czyżby 2 miały być? poza tym ślinotok jak tam i z powrotem
![]()
Co za pogoda- wieje , pada i zimno. Wczoraj mimo takiej aury po południu się przejaśniło i zaliczyliśmy spacer ale dzisiaj nie ma szans
Kici- podziwiam szkoła, praca,kubuś i dom na głowie- mnie to czeka za tydzień pomijając szkołeuff
Kfiatek- ale to musi być super widok -pełzający Tymuś- niezłe rekordy bije nie ma co- Antoś jeszcze przyklejony ma brzuszek do podłoża i jedyne co to obraca się wokół własnej osi
Salamandra- Adaś to jakiś fenomen- idzie z zębolkami jak burza
więcej nie pamietam nie mniej jednak wszystkie pozdrawiam gorąco i buziaki dla dzieciaczków;-)
Taa...a mnie dziś na porządki wzieło- efektem czego jest wór nieużywanych naczyń , i wolna szafka. Musiałam zrobić małę przemeblowanie w kuchni bo z racji tego że teściowa będzie przyjezdzała do Antolka to najpotrzebniejsze rzeczy poprzekładałam do dolnych szafek bo ona z tych krasnoludkowych i wyżej nie sięgazrobiłam porzadek w apteczce , wymyłam całą kuchnie i łazienke. Zostało mi jeszcze odkurzanie mycie podlóg i sterta prasowania...No i przy tym wszystkim zwlekłam się z lóżka o 11. Leżakowaliśy z Antoniem sobie- oglądaliśy bajki i tarzaliśmy się po całym wyrku....kochany mój . I jak ja mam go zostawić za te kilka dni:-
-
-
-
-(uschne z tęsknoty. Pracujące mamusie jak Wysobie z tym radzicie?
bo część rzeczy wyląduje w szafkach i szufladach w salonie...