reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Doli znając Ciebie to nawet jak mały przekroczy 2kg to znajdziesz inny powód do schiz :D znam Cie !:D

Milia również kciuki trzymam !;) może to z tego polipa albo jakas żyłka... Daj znać po wizycie !

Ostatnia edycja:
reklama
Doli jak pójdziesz za 1.5tyg to już może się powoli skracać..będziesz miała 34-35 tc więc spoko :) dobrze Ci Pat powiedziała wyluzuj :p :))
Tobie to nie dogodzi :p tak źle i tak niedobrze :p

Mi też jest ciężko..mam cały czas podwyższony puls a to mi nie pomaga...
Nastawiłam rosołek już się gotuje :) pranie poskładałam i nastawiłam kolejne i zaległam na kanapie... Wczoraj mnie bolało spojenie ale poleżałam i dzisiaj ok :)

Ja też zaczynam 34tc więc dziewczynki bliżej niż dalej mamy :)
Mam nadzieje że za dwa tyg jak pójdę na wizytę to będe mogła już odstawić tą cholerną luteine.. No i spytam o zielone światło...:)) :p

Karina dobrze że wyniki ok nie będziesz musiała teraz na koniec katować się dietą :)

Milia kciuki za wizytę !!!!
Wszystko będzie dobrze, ważne że dziś masz wizytę i nie będziesz się długo stresować bo to nie zdrowe :)

Wizyta na 17:00.
Jednak nie tak czysto, bo teraz jest brązowe plamienie, ale uspokajm się, że jak brązowe, to już tam nic aktualnie nie krwawi, tylko się wydala jeszcze.

Może zadzwon do swojej lekarki i powiedz o co chodzi to ona Ci powie czy czekać do 17 czy ewentualnie przyjechać wcześniej.
Dobrze że nic Cie nie boli :)

Zastanawiałam się nad tym, ale nie rozkręca się na szczęście, wiec poczekam na małża i pojadę na 17, no chyba, ze coś się będzie działo.

Dzięki dziewczyny.

dziewczyny kiedy idziecie na ten nieszczęsny gbs?! macie coś jeszcze? bo ja sprawdziłam i mam to i jeszcze: Mycoplasma hominis i Ureaplasma spp. Chlamydia trachomatis i Neisseria gonorrhoeae :szok::szok::szok::szok:

Pat po prostu potrzebna jestes mi tu na miejscu co by biczem smagać moje myśli ;D

natasza tylko, że ja mam juz skróconą od ponad miesiąca, a ostatnio na wizycie znowu coś krócej i miękko także widzisz, ze postępuje :/ jakby teraz się zaczeło dziać to bym tak nie panikowaal ( chyba :-D)

milia własnie a może zadzwoń nie wiem do położnej czy coś??? dla spokoju..

Doli jakbym ja tam była to byśmy się pozagryzaly :p takie nakrecanie się zaraza co było widać u nas idealnie, cos się dzieje u jednej to inne wyszukują u siebie objawów świadczących ze maja to samo :p co z tego że bardzo wielki wpływ na to wszystko ma psychika :D im więcej się stresujemy tym bardziej cos może się wydarzyć więc stresuj się dalej Doli stresuj :D

Ja jeszcze nie mam żadnych skierowan bo mam wizytę dopiero w czwartek. A to co piszesz to brzmi jak jakieś bakteryjki i pewnie gin chce sprawdzić czy tego nie masz bo wygląda to jak cos co się czepia okolic intymnych więc może przejść na dziecko. Więc chyba dobrze że masz na to skierowania prawda ?:p chyba że wkrecilas sobie cos z tym związanego bo piszesz podniosłym tonem :D

reklama
Doli, ja ogólnie będę miała wymaz na czystość, więc jeśli coś będzie, to wyjdzie. Bo sam gbs to na paciorkowca jest i ja akurat niestety jestem jego nosicielką. Ale wymaz powtórzyć będę musiała, bo w szpitalu wymagają "świeżego".
Położnej jeszcze nie mam, 17 już niedaleko, gdybym podejrzewała, ze to łożysko, to bym jechała od razu, ale nie pasują mi objawy na szczęście.

Do góry