reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Mam nadzieje ze przyspieszylam :D
Ale chyba zbyt piekne bo nawet braxtona-hicksa juz ustaly!! Hehehe

Te walizki to podreczne. Zawsze sie w nie pakujemy na wakacje :D

Jak przez pol ciazy meczyly mnie cholerne zaparcia tak teraz lotom 2 razy dziennie :))

reklama
Na liscie ze szpitala mam miec 2 torby - jedna do porodu, druga po. Te dwie torby dziela sie na pod-torby dla dziecka i dla matki :)) i wszedzie sa reczniki!! To ile mam wziac ja sie pytam? 10?? :))
Najgorsze ze wszystkue reczniki w moim domu to albo jasne albo biale :/

Aaa Babydust no niby 24h ale jak cos sie nie uda i bedzie cc to od 3-5 dni w spa zabawie :))

Laseczki, 3 dzien was doczytuje.
Jajka the best :D
Witam nowe mamusie.
W torbe bylam spakowana. Zmienilam na walizke, jeszcze rozek, reczniki, kocyk dla malego, kombinezon, ktory pewnie bedzie niepotrzebny :)
Dobrze, ze o walowce przypomnialyscie.
W czwartek, dopiero po lozeczko jedziem. Wozka narazie nie mam, marzy mi sie chusta...

O matko krejzolki jedne doczytać Was nie mogę. Ledwo żyje. Wróciłam z urodzin i tak mnie brzuch boli ze zaraz zwariuje. Mój juz mi las wykarczowal. Jeszcze tylko wynik jutro i wszystko mi jedno.
Muminek a skąd z Podkarpacia jesteś?

ja na szczescie dostalam kiedys z pracy zestaw ciemnogranatowych reczikow i torbe :)a
koszule do porodu to mam jeszcze taka ktora uzywalac chcialam do porodu corki (ale ostatecznie nie chcialam jej zalozyc bo bylo mi za goraco :D) i rodzilam w niej syna

Ja 2 koszule wsadzilam z pierwszego porodu. Niecierpie ich bo mi sie przypominaja te cyce z ktorych tak cieklo i te koszule ciagle zimne i mokre brrrrrr. Ale prawie jak nowe sa. Mam nadzieje ze je teraz zajade i wyrzuce :))

A reczniki papierowe mamy w szpitalu :)

reklama
Tabasia, to rzeczywiście sporo ubranek dla dziecka jak na tak krótki pobyt... Ja nie rozumiem, czemu u mnie wymagają i rożek i kocyk... no ale spakowałam.

Doli, to musiało być pyszne! Nie chciał, żeby się zmarnowało... Lepsze zapierające, moze się hemoroidów nabawi ;)

Myla, no u mnie do piczy właśnie papierowe trzeba mieć. Hmm, tych też jeszcze nie spakowałam, ostatnio u mnie w szpitalu były, ale dopakuję na wszelki wypadek albo małż mi przywiezie.

Do góry