reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No to tylko za położną, i to w państwowym szpitalu i jak sie chce to można tez pokój po porodzie pojedynczy zarezerwować gdzie partner moze spać z Tobą itp za 500 zł/ noc oczywiście nie jest to obowiązkowe ale jak cos sie zaczyna dziać to wlasnie dzwonisz najpierw do położnej i ona do szpitala dopiero ehhh dziwne to wszystko ja zaczęłam czytac o oleju rycynowym...

Dopiero do domu wróciłam i padam na ryj :p
Nogi spuchnięte :( ale nie dziwo od 6 na nogach ...

Ja tam wole miec wiecej wzięte niz mniej :p , tym bardziej jak sobie przypomnę ile razy zostałam obsrana przez Emily jak temperaturę mierzyłam jak byliśmy w szpitalu ... Strzelała kupskiem lol

Myla narazie położyłam się i ustalo. Mama dzisiaj ma nocke w szpitalu to jakaś spokojniejsza jestem. Może to tylko przepowiadajace? Ale k... Miały być bezbolesne? A mnie tak bolą ze mam ochotę mojego udusić. Mówię do niego ze chyba pojedziemy do szpitala w nocy a on nie odrywając wzroku od komputera spokojnie Kotuś jeszcze Ci wody nie odeszły. Nosz k... Mac.

reklama
Jeju - pol dnia mnie nie bylo i nie daje rady Was doczytac ;)

Oj laski juz Wam sie jajka marzą? ;) wyposzczone - niedlugo swieta jajeczne ;-)

Witam nowe kwietniowki .
Muminek jeszcze kilka lat temu czesto bywalam w Przemyslu ;) Mam tesciow z Roztocza a ze jestem zakochana we Lwowie wiec bardzo czesto przejazdem , choc nie tylko ;) . TEraz ubolewam ze nie moge sobie tam wyskoczyc ;/

Myla zamow sobie na DOZ te siatkowe . Odbierzesz w ktorejs aptece a wydaje mi sie ze cena mała- Wkładki i podpaski poporodowe, majtki poporodowe jednorazowe - Portal Dbam o Zdrowie , strona 1

Tabasia - spakowałas sie i juz zaczynasz panikowac ? ;) Mnie by z takimi torbami na oddzial nnie wpuscily ;/.Mialam tak jedna i musialam i tak polowe M oddac . TEraz sie wycwanilam. Spakuje najpotrzebniejsze w wersji mini - na na drugi dzien M dowiezie w drugiej ;) A dla dziecka u mnie na szczescie niewiele trzeba takze zeby sie nie czepialy to specjalnie wsadze w reklamowke ;)

Doli zamow cos z dowozem , najlepiej jeszcze tak zeby M musiał zapłacić ;)

W tym szpitalu co chce rodzic to tez czesto brak miejsc ale poniewaz moja gin tam pracuje i to na wyzszym stanowisku wiec wiem ze dla mnie sie znajdzie . Dlatego ja do niej chodze.

Z zarciem to i ja mam podobnie tylko zapycham sie owocami bo nie usmiecha mi sie potem stosowac jakichs glodowek . A brzuch doprowadzic do ladu i tak nie bedzie łatwo;/.

Do góry