reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Muminek Doli pozycje Wojtusia wzięła z mojego wcześniejszego projektu. A Wojtus kiwa pitolkiem z nad lewego kolana

Doli musialabym mieć wzór manekina Parowego od przodu aby przedstawić Wojtusia w obu kolanach

A ja się zesmokowalam. W takiej pozycji mnie smok zaatakował ze AZ mnie podbrzusze bolalo. No ale zzygal się,uciekł a u mnie cisza :D
Zaraz jade z Arkiem do miasta bo musi sobie nowa pieczatke wyrobic potem chyba do kumpeli.na kawę bo ma dla mnie wkładki laktacyjne :D i zahaczymy o ktg bo mialam wpaść w piątek lub sobotę a ze będę niedaleko...

Bo mowilam mu ze ma tak nie cząchać bo się pozyga no i masz...
Cos ty Doli ja juz nie urodze. Dawalam sobie 3 dni po zdjęciu krążka,nie chciała wylezc to nie. Ja się smarkatki prosić nie będę.

Poza tym chyba się wystraszyla smoka,tak szaleje teraz. Ja się nie dziwie ze tak nie chce wylezc jak.myśli ze my tak wygladamy... Obslizgle,łyse z zygajacym okiem na środku glowy

Mam czopki ale w sumie to nie potrzebuje bo mi sie chce tylko mam blokade psychiczna przez bol i szwy :/

Nie mialam lewatywy. U nas nie robia. Ale chyba nie bylo wpadki. Przynajmniej nie czulismy :))

Ale po tych czopkach nie będziesz musiała się napinac i samo wyskoczy co ma wyskoczyć :p lepszy poślizg wiec bólu mniej :p

Poza tym chyba się wystraszyla smoka,tak szaleje teraz. Ja się nie dziwie ze tak nie chce wylezc jak.myśli ze my tak wygladamy... Obslizgle,łyse z zygajacym okiem na środku glowy

Urodzę ze śmiechu :D

Laseczki chcecie rysunki dzieciaczków? ja sobie poćwiczę, a wy będziecie miały dodatkowe pamiątki :D
Myślę o rysunkach elektronicznych rysowanych na tablecie graficznym.

https://www.facebook.com/jdrawing.art

Ostatnia edycja:
reklama
Leże hehe łyse obslizgle!!!!! :D ja myslalam ze Ty zaraz urodzisz Po tych przebojach ale chyba Ci się tam zakleilo wszystko :D

Tabasia no to rady nie mam innej jak czekać albo przemoc się, ja po ok 5 dniach zrobiłam kasztana :D

Oooo dr Pat, znawca w dziedzinie szyjek i kupsztali :D

Do góry