reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2014

Hej dziewczyny u nas wszyscy wstali o 9 :-)mały coś marudzi..ewidentnie kupa mu nie idzie jakby chciał, ale purty są więc jestem spokojna.
czy wasze dzieci też tak wkładają rączki do buzi??:confused:
my mamy weekend bez Wiki-jedzie zaraz do babci więc planujemy oglądać film- komedie :-)sex taśma :tak:
co do słoiczków hm...tylko owoce mogłabym podawać a dwa jak zacznę wprowadzać pokarmy to już wiosna będzie
w poniedziałek idę kupić jakąś fajną książkę ktoś coś może polecić ?
Lilla udanego dnia ;-)

reklama
Ja tez jestem miłośniczką audiobooków :-D Ogromne ilości przerobiłam :sorry2:
Zanim się rozkochałam w audio, bardzo dużo czytałam papierowych.
Obecnie mam na tapecie Lackberg Latarnika :tak:
a wcześniej było Wampir z M-3 - bardzo fajna :-D Pośmiałam się :tak:

Ostatnia edycja:
Po 12 wygoniłam towarzystwo na plac zabaw, wszyscy zadowoleni, Adaś pospał, Klaudia się wyszalała, a mąż nie musiał sprzątać, bo wszystko zrobiłam pod ich nieobecność. Teraz siedzę i wcinam sezamki już po obiedzie, Adaś właśnie zasypia, druga pralka się pierze, takie soboty to ja lubię:tak:

Wracamy z oceanarium. Zolka zauroczona światełkami, ale na rybki też troszkę patrzyła. Niektóre były trzy razy większe od niej, i taki wielki żółw. Było cudownie :D

Załączniki

• 1412434737960.jpg
    1412434737960.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 61
Lilla, zazdraszczam wycieczki:/ ja tylko dom, pieluchy, kupy i cycki:/ tez musze sie wybrac z Laura na takie rybki.. Tutaj tez jest takie cos, nawet bylam ze dwa lata temu.

Ostatnio nie moge nic sciagnac sobie z piersi laktatorem, z prawej to wiem ale z lewej tez juz nic. Chyba ze nie karmie z 5-6 godz to wtedy 80ml w chwile mam.

A dzungla tez byla Lilla? Tutaj jest takie pomieszczenie, ze wchodzisz po mostku wokol masz ryby, same drzewa i krzaki... Nagle sie robi ciemno i zaczyna mocno padac deszcz, blyska sie i grzmi jak w potezna burze..

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jakieś 2 tyg temu też dostałam paczkę z Hippa :)

Wczoraj, dałam moim jabłuszko w słoiczku. Hania miała skrzywioną minę, a Nikoś wcinał jak szalony, bardzo mu smakowało.

Ja na razie będę dawać słoiczki a jak już będą mogli jeść mięsko to będę im gotować. Tak myślę bynajmniej :p Mani też tak podawałam.
o mam:szok: moja bratowa rodziła w kwietniu i dopiero zaczyna wprowadzać,misesiąc temu chciala dlla 5 miesięczniaka to 2 pediatrow odradziło....Ja po nowym roku do tematu podejde.

Do góry