A ja dzisiaj ostatni dzien w pracy

!!!! Byle do trzeciej i do domku;-). Jeszcze koncowe porzadki na biurku i jestem wolna.
Te wrzaski przy porodach to tez mi sie wydaje ze w wiekszosci to specjalne efekty na filmach. Ja nie krzyczalam i szczerze mowiac nie slyszalam jakichs spazmatycznych krzykow innych kobiet. Odglosy z innych sal dochodzily ale to wszystko. Mi sie wydaje ze krzyk to tylko pobiera sile i energie ktora mozna zuzyc w bardziej pozyteczny sposob przy porodzie, ale pewnie sa kobiety ktore tak lubia albo faktycznie im to ulatwia sprawe

.
Gabi9 towarzysko spedzasz wolny czas, to dobrze przynajmniej czas szybko umyka

.
Tajchi skoro maluszek ma jeszcze tyle miejsca zeby zmieniac pozycje to trzeba byc dobrej mysli. Jak lubi fikac koziolki u mamusi w brzuszku to pewnie jeszcze chociaz jeden wywinie

.
dombar, aneta23 dzieki za wyjasnienie o tym ogloszeniu, ja jak zwylke pozniej na forum i juz bylo usuniete ;-).
aneta23 tak mysle o Twoich rozwolnieniach i czy to nie moze byc spowodowane tabletkami rozkurczajacymi? Jesli bierzesz ich duzo to slyszalam ze moga powodowac biegunki. Doswiadczylam tego kiedy zaczelam brac wiecej magnezu, tez mnie niepokoily te biegunki. Gdzies tam wyczytalam jakie sa skutki uboczne nadmiaru magnezu i miedzy innymi byla biegunka i obnizone cisnienie

. Zmniejszylam dawke i teraz jest w porzadku wiec w moim przypadku to napewno magnez byl sprawca.
Lez Anetko i odpoczywaj po tej wycieczce, zeby sie w miare wszystko uspokoilo.
Co do weekendu to chcialabym troche odpoczac ale czy sie uda to watpie

. Maz jutro pracuje wiec bede musiala zajac sie Oliwia a w niedziele mamy zaproszenie na chrzciny do znajomych. Pojdziemy tylko do kosciola bo na impreze nie mam ani sily ani ochoty:-(. Tak naprawde to troche chce mi sie lezec

.
clue powodzenia u lekarza w poniedzialek. A wielkoscia brzuszka to sie nie ani przejmuj ani nie porownuj bo to nic nie znaczy. Kazda z nas ma inna figure, wzrost, inna wage z przed ciazy i dlatego jeden brzuszek wiekszy drugi mniejszy. Ciesz sie ze maly, bedziesz miec mniej skore rozciagnieta

. Wazne ze dzidzia sie w nim dobrze czuje. Moze jeszcze zmieni pozycje, troche czasu wciaz zostalo.