Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!
. Szkoda że to odkryłam dopiero pod koniec
. Na pewno nie pojechałbym tam na turnus, ale same zabiegi są super! I już wiem napewno że można kąpać się w solankowym basenie będąc w ciąży!
.
W kazdym razie wskazan do cc nie ma wiec jestem szczesliwa :-):-):-)
).
A takie zabiegi...mmmmm super, chetnie by sie skorzystalo, co?
Ja w tym roku na walentynki dostalam od M karnet na zabiegi w spa....a to wszystko ze bylam przemeczona i M stwierdzil ze chyba wysle mnie gdzies na jakis weekend.....na co ja zazartowalam ze chyba do spa
....chyba pomoglo w relaksie, bo zaraz potem udalo sie zafasolkowac
;-)
Ale ja tez nie lubie jak mi ktos zepsuje wlosy, choc w sumie od dluzszego czasu raczej nie eksperymentuje ;-)
chcialabym miec moja blizej 

rzeska jak w srodku dnia..... polozylam sie chyba po 2 i budzilam sie ciagle, oczy w 5 zl i nie da sie zasnac
och nie dokuczala mi ta ciaza ale juz powoli mam jej dosyc
szkoda
Martyna ja niestey dociekliwe stworzenie wiec lubie wiedziec co z czym sie je, a ta stronka tro tak bardziej na lajtowo o metodach naturalnych i sztucznych wywolywania porodu...
, bledow w poscie zadnych nie widzialam
. Mysle ze Kubusiowi trzeba dac troszke czasu zeby bardziej przekonal sie do niani. Po paru nastepnych spotkaniach bedzie jej coraz bardziej ufal
. I tak zuch z niego ze sie z nia bawi, widzi ja dopiero drugi czy trzeci raz.
, czuje sie totalnie wyspana po 3 godzinach.
. U mnie odwrotna reakcja, nie mam teraz wogole ochoty na seks
.