Lucyann
Mama listopad 2006, 2008
Widze ze nie tylko moja pociecha nie chce sie juz teraz za bardzo dzielic nowymi rezcami w domku, my z bujaczkiem lezaczkiem przechodzimy to samo, lozeczko zostalo podniesione i zastawione tak zeby mlody juz sie przestal do niego pakowac....ciekawa jestem jaka bedzie reakcja na wozek.... az strach pomyslec.... male zazdrosniki...
Filwinka ty uwazaj kobito nic goracego w poblize brzucha bo moze dojsc do krwotoku tak jest masa naczyn i duze lozysko ,,,,, lepiej cos zimnego jakis kompres lub masc p/b pozatym najlepiej sie polozyc i troszke porelaksowac plecki , .... wiecie co ciekawe tyle nas na poczatek listopada moze obstawimy ktora z nas sie p[ierwsza teraz po Karolce rozklei.....? ;-)
Filwinka ty uwazaj kobito nic goracego w poblize brzucha bo moze dojsc do krwotoku tak jest masa naczyn i duze lozysko ,,,,, lepiej cos zimnego jakis kompres lub masc p/b pozatym najlepiej sie polozyc i troszke porelaksowac plecki , .... wiecie co ciekawe tyle nas na poczatek listopada moze obstawimy ktora z nas sie p[ierwsza teraz po Karolce rozklei.....? ;-)

. Ale naprawdę nie mam weny i czasu ... Wczoraj mój Małzon miał 30 urodzinki więc upiekłam dwa ciasta (chociaz miałam kupić.... ale szarlotka zs cynamonem to jego ulubiona
3 godzinki pisałam). Czuję się generalnie ok. chociaż dzisiaj mam wrażenie że spuchły mi palce u rąk i stóp....
. Mój M dzisiaj w Słupsku czyli bardzo daleko
. A ja na popołudnie umówiłam się z teściową że pojedziemy się zrelaksować do Ciechocinka
).

ze omal nie plakalam ja przyszlam do domu
. Bylam umowiona z moja stala fryzjerak ale okazalo sie ze nagle musiala jechac do domu bo sie jej dziecko rozchorowalo. A skoro juz sie wybralam to pomyslalam ze w koncu inna fryzjerka tez potrafi wlosy sciac. No i tu sie pomylilam
. Ale dzisiaj juz mi lepiej w koncu to tylko wlosy i odrosna.
. Wypieki M smakowaly? Nie martw sie i Tobie brzusio wkrotce opadnie