reklama

Listopad 2008

Asteria ja czekam na posrt ze to byl zart.....
ale badz dzielana jak by okzalao sie ze faktycznie idziesz Kobitko rodzic..... gorace zyczenia szybkiego powrotu do Nas..... z Dzidziunia;-):-D:-D:-D

reklama
Ciekawe czy ja będę miała w sobie tyle spokoju żeby jeszcze usiąść i napisać że mi wody odeszły, czy też w panice złapię za torbę i zapomnę nawet zadzwonić do M ;-)
Czekamy na wiadomości Asteria! i wszystkiego naj!!

Asteria czekamy na wieści,:szok::szok:
ja osobiście jestem pod wrażeniem ,że do nas napisałaś, ale dziewczyny może to jest dobry znak że nie jest az tak bardzo boleśnie i żle jak to nam mówią, bądzmy dobrej mysli:-D

to jest bardzo roznie i zalezy od kobiety. U jednych zaczyna sie odejsciem wod i skurcze zaczynaja sie pozniej. Moja znajoma nawet przy skurczach robila jeszcze ciasto w domu, ale ona dlugo byla w domu zanim pojechala do domu, miala skurcze ale nie takie czeste i bolesne.

Ja znowu od pierwszego mnie powalilo na kolana, ale znowu bylo bardzo intensywnie i szybko,, od razu co pare minut. A od 5 do 10 cm to praktycznie bez przerw 30 minut....dlatego zalezy. Nietorzy mowia ze dobrze bo szybko, niektorzy mowia ze masakra,,,, coz...porod to porod. Normalka ze przeraza i to wielorodki, ale dziewczyny jaka nagroda potem takiego dzidziiusia miec:-)

reklama
Hej dziewczyny!
No,to się zaczyna:szok:
Asteria powodzenia i oby było szybko i jak najmniej boleśnie:-)
Ciekawe co tam u Hanus, która juz chyba w szpitalu.
Ja cały czas mam spiety brzuch i nic nie mogę,ani się połozyć,ani coś robić i zaczęły się co raz dokuczliwsze bóle przypominające miesiaczkowe:-(
agathe rzeczywiście fajnie niby,ze szybko,ale ból musiał być straszliwy,nawet sobie nie jestem w stanie wyobrazić:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry