Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Normalnie Anioł by nie wyrobił. W tej sytuacjai chyba tylko medytacja cię uratuje! Trzymaj się dziewczyno!
. Uważam że nikt nie zasługuje na takie traktowanie! A jak tu tworzyć związek, szcęśliwą rodzinę
. Uważam że masz twardy orzech do zgryzienia... Na pewno musisz coś zmienić. łatwo może mi tak pisac ale ... chyba na dłuższą metę się tak nie da. 

,a co do teściowej,to nie zła zabawa,widzę,ze masz swój cyrk na miejscu:-).Trzymaj się i wytrzymaj jeszce trochę,niech sobie pogada co to ona by nie zrobiła tyle jej,a Kubuś dobrze,że pokazuje babci co to znaczy małe dziecko,juz chyba zapomniała jak to jest.
:-),a teraz tylko korzystać z wolnej chaty:-)

)....Przyszla i narzekala ze sie cala zgrzala....
(ja nie znam takiego zajecia w ciagu dnia)....Kuba domagal sie uwagi i marudzil....Ona na to: "zajmij sie czyms a nie taki niegrzeczny jestes"....(Nalezy dodac ze Kuba spisuje sie na medal i zachowuje sie naprawde fajnie)....Wiec mowi jej, ze dziecko w tym wieku nie potrafi sie zajac soba caly dzien, ze rodzice sie z nim tez bawia....Nie zrozumiala przekazu
Za to ciagle slysze: uffff, echhh, ochhhh....babka zdziwiona, ze on to zabierze, tamto otworzy, wysypal paluszki bo zostawila torbe ze spaceru a on chcial sobie wziasc.....jaki Ty niegrzeczny, halasujesz, cicho bądz....I ze jej dzieci tak sie nie zachowywaly, nic nie zabieraly i sie sluchaly, bo uwaga: byly inteligentne
Sorry, ale moje matczyne uczucia zostaly urazone...wiec odcialam sie mowiac ze chyba byly jakies przymulone, a ona najwyrazniej juz nie pamieta jak to bylo naprawde....
W zwiazku z tym ze wczoraj kaszke na kolacje zrobila zimna, pyta sie jaka ma byc...ja na to ze ciepla, ale nie taka zeby sie poparzyl.....Stwierdzila ze daje jej salomonowe odpowiedzi......

Wy to chyba fabryke soczkow powinniscie otworzyc