reklama

Listopad 2008

Anetko no to niezłą masz pomoc:no:Może jednak teściowa się wyrobi. Przecież wiele lat nie miała do czynienia z małymi dziećmi:baffled:Ja też nie wiedziałam, że są takie pieluszki bez rzepów
Ja właśnie skończyłam prać pościel do łóżeczka i biorę się za prasowanie pieluszek, chcę ze dwie zabrać do szpitala. Jutro planuję zacząć pakować torbę.

reklama
Porządki najważniejsze zrobione! Wygotowałam też butelki i laktator. Torba prawie spakowana.
Ale czuję się zupełnie nieprzygotowana na dziecko. O rany jak to będzie???
Aneta teściowa pewnie tydzień będzie odpoczywała jak wszystko dla niej takie trudne i nie wie co to ciepła kaszka;-).

Anetko chyba lepiej bylo by dal was zebyscie byli sami.... ty bys sie mniej denerwowala a z Kuba bys sie jakos dogdala i byscie przetrwali... a tak to tylko nerwy .... a czy tesciowa to wogule chowala sowje dzieci bo niestety czesto sie zdaza ze tamto pokolenie to babcia ciocia iprzedszkole zlobek ... dzieci podzucane tak zeby sobie raczek nie pobrudzic.... a ja mam taka tesciowa ktorej bym chetnie glowe urwala moj Remek chodzi jak pingwinek nic na to nie poradze taki jego urok a ona ze on jedna nozke do srodka bardziej stawia i ze musze isc z nim do neurologa a jak bylismy ostatnim razem to uslyszlamm tylko ze on tak bradzo zmarnial chyba nic nie je i tym podobne komplementy..... a sama synow nie lepiej chowala... jeden z nietolerancja glutenu drugi od 15roku zycia poza domem .... wiec widocznie tesciowie sa w komplecie z M ale nie koniecznie musimy ich lubic i akceptowac ja pewnie an twoim miejscu bym strasznie na nia warczala a po dwoch godzinach spytala sie czy podac plaszczyk....ale nie dajmy sie juz nie dlugo bedzie dobrze z maluszkami i jescze mniejszymi maluszkami:sorry2:;-)

Witam:-)
Piękna pogoda dzisiaj więc trzeba ją wykorzystać na jakąś super wycieczkę :-). Dzisiaj w planach Chorzowskie Zoo :-D. Także zmykam a wszystkim listopadóweczką życzę miłego dnia :-):-):-)

u nas tez nie pada, przynajmniej jak narazie:tak:

jakas kawka na rozruch i chyba biore moja dziewczynke na spacer. Nigdy nie wiadomo czy nie bedzie padac, bo jakas podejrzana ta pogoda dlatego trzeba korzystac.
U nas wczoraj sie wyjsc na dwor nie dalo bo tak wialo i lalo ze mozna bylo odleciec:szok: calym samochodem po drodze rzucalo:szok:

A spacerki to polecam tak przy koncu ciazy. Moze sie cos ruszy, moze rozwarcie jakies male bedzie, a to zawsze cos jak organizm zrobi cos samemu bez naszej wiedzy i boli:tak: Ja sobie z mala szybko nie pochodze, ale zaleca sie marsz. Te co krocej do terminu to warto. Po pierwsze ze czlowiek sie tak rzesko poczuje, a po drugie ze latwiej moze pozniej pojsc;-)

Witam Was dziewczynki
nie było mnie dwa dni a tutaj sie dzieję, szczególnie u biednej Anety.
Oj wspólczuje ci bardzo czytając te Twoje wypowiedzi, tylko nie zapomnij zamknąć stronki żeby teściówka nie przeczytala co o niej myślisz :-D:-D ale by był ubaw, pewnie szybko by sie wyniosła , a może to dobry sposób;-);-)

Mam pytanie do Was czy takie bóle jakby miesiączkowe nie sa silne ale czuję ję z rana i z wieczora to to sa jakies takie skurcze, bo ja nic na ten temat nie wiem.:no:

Pozdrawiam Cię kobieto i bądz wytrwała i wszystkie was dziewczynki też:-)

Witam się i ja:-)
Tajchi ja właśnie wróciłam ze szkolenia. Ponieważ u nas też piękna pogoda wracałam sobie spacerkiem:happy:Koleżanki, które mnie nie widziały ponad tydzień stwierdziły, że brzuszek mi się obniżył. ciekawe ile czasu jeszcze pozostało:confused:
Miałam dzisiaj zacząć pakować torbę do szpitala, ale jakoś siły po tym spacerze mi brak:baffled:

reklama
aga111: nie boj sie :-) napewno bedziesz wspaniala mamusia :-)
Tajchi: u mnie nie pada, ale zimno jest. Cos taka smutna dzisiaj ? Usmiechnij sie, jeszcze troche i bedziesz tulila swoje najwieksze szczescie :tak:

Jutro ide na zdjecie pessara i niczym innym nie zyje :tak: Mam nadzieje, ze cos zacznie sie dziac w przyszlym tygodniu.. ajj... tak bardzo bym chciala!

I chcialam sie pochwalic, ze dzisiaj mam z moim M 2 miechy jako malzenstwo hi taka mini mini rocznica :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry