reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2008

I już po wizycie , jestem cała w skowronkach wszystko w porządku CRL 7,2 no to rośniemy jak na drożdżach:happy:

magdalenaB i monik75 trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę:-)

reklama
Witam z samego rana:-)Niestety, pogoda beznadziejna i nic się nie chce a muszę siedzieć w pracy do 17:-(Masakra...
Dombar, super że wszystko ok. Ale maleństwo już duże:szok:
MagdalenaB, Monik - 3mam kciuki - dajcie znać jak po wizycie u lekarza:tak:.
Anetko - nie dajcie się katarowi. życzę zdrówka.

Wszystkim życzę miłego dnia no i choć troszkę słońca ( u mnie niestety nie zapowiada się na słoneczko:-()

Dombar super wieści:-):tak:
Lunia u mnie też ani śladu słonka:-(
Monik, Magdalena ja oczywiście też trzymam kciuki za wasze wizyty:happy:

dziekuje dziewczynki :-) na pewno dam znac co i jak :tak: juz sie tej wizyty doczekac nei moge (dopiero o 16:20 jestem umowiona)

icedal: wiesz, ja w pierwszej ciazy tak zajadalam ogoraski i sie chlopaczek urodzil (wiec chyba w tych pzresadach cos jest) bo teraz mnie raczej na slodkie bierze i po ciuchutku mam nadzieje na corcie ;-) no chyba ze to bedzie drugi, ale jakze slodziutki chlopczyk :laugh2:

a u mnie bylo na odwrot, przed ciaza zajadalam sie slodyczami, a jak zawszal w piersza to praktycznie przez cala ciaze nie jadlam,,, ale za to ogorczki i kwane rzeczy szly w ruch, ale to chyba dlatego ze potrzebowalam intensywnych smakow, innych nie czulam:-( dodam ze urodzila sie corka;-)

teraz tez nie mam smaka na slodycze, wogole ja mniej jem w ciazy niz zwykle, bo raczej apetyt mi dopisuje, a szczegolnie na slodkie, ale zobaczymy. Jesli dzidzia sie nie wypnie tylem to w pierwszym tygodniu czerwca moze podejrzymy kto tam sobie w brzuszku siedzi:-)

Hej Brzuchatki!

Ostatnio się nie odzywam, bo walczę z inekcją i przeziębieniem. Tak bardzo uważałam aby sie nie rozchorować...od 1,5 tygodnia jestem na zwolnieniu i antybiotykach.

Martwie sie bo mam starsznie agresywny kaszel i nie mam pewności czy to dziecku nie zaszkodzi? Znacie jakieś bezpieczne leki na kaszel? (syrop z cebuli już stosuje, ale dolegliwości nie ustępują:()

Wiecie co?? Ta pogoda mnie wkurza... Zamiast siedzieć na ogródku to się kiszę w domu. Głowa mnie od tego boli. :(( I co tu robić??

reklama
Mnie tam nic nie pomaga, oprócz silnego procha i kawy do zapicia... :( Typowa migrenowiczka, a teraz muszę sobie radzić bez prochów. Ostatni mój rekord, to tydzień non stop. :( Taki żywot, ale myślę, ze jakoś dam radę. A potem będę z siebie dumna!!! ;)

Do góry