Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale od kilku dni zauwazył swoje nogi co mnie cieszy tzn ze jego miesnie sa silniejsze jak siega nimi do buzi nie czy zle to interpretuje?bo jeszcze niedawno nie miał siły ich uniesc mam nadzieje ze jak zaczniemy Vojte to pojdzie szybciej..Mi bardzo madra pani doktor powiedziała ze najwazniejsze ze jest postep!!!Ma szesc miesiecy ale licza mu 5 ale i tak jestesmy do tyłu...A u nas Sami sie jeszcze wogole nie przewraca z pleckow na brzuszek,ale na boczki sie przekreca zeby po zabawki siegac i robi to obustronnie.No a z tym przekrecaniem sie to Ja obserwuj i moze sprobuj zachecac jakos zeby sie przekrecala z drugiego boczka tez,zabawkami albo sama Ja przekrecaj tak do zabawy.no właśnie Ssabrinaa jak była mała to jak jej się nie chciało to nie podnosiła,a teraz tak jak mówisz dosłownie na kilka sekund no chyba że rączkę je to dłużej.ale mnie bardziej martwi chyba to że ona na brzuszek się tylko przez prawą stronę obraca.ehhh
ale w międzyczasie zdążyłam umyć ostatnie okno 

ale jak leży na pleckach to tak się kręci, że ostatnio wywędrowała poza swój plac zabaw :-) a opaska jest super i kosztowała tylko 9,90 zł więc taniocha, a dziewczynki wyglądają w niej naprawdę uroczo