• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

aqua Kati urodziła córę w niedzielę:tak: Z esa wynika, że wszystko u nich ok!

agalodz Wojtuś ma już miesiąc!!! Wow, ale ten czas leci...;-)

oszczytko Witaj! Nie martw się, każda z Nas się tutaj mniej lub bardziej boi, to normalne. Będzie dobrze i dasz sobie ze wszystkim radę. Pomyśl, że już za parę dni będziesz mieć synusia przy sobie;-)

reklama
To nie doczytałam, że Kati już też jest rozpakowana :rofl2: ale nam się tych dzieciaczków nagle wysypało :-D i w końcu męki Margany zakończone wspaniałym sukcesem :-)

Witam mamusie,
ja też nockę mogę zaliczyć do spokojnych i przespanych nie licząc wstawania na siku, czekam na męża i wyruszam do fryzjera boje się już sam jechać:nerd:
mery-beth powodzenia, trzymam kciuki:tak:
nimfii powodzenia na wizycie , czekamy na wieści :tak:
oszczytko Witamy, oj każda przez to przechodzi strach, stres ale damy radę musimy dla naszym maluszków, pozdrawiam :tak:

a ja dziś kolejna noc z maratonem skurczowym ( przez 2, 5 godziny co 10 minut ) + sraczka...oczywiście około 5 się uciszyło wszystko:no:...jestem rozwalona fizycznie i psychicznie już tym , stram się zachować spokój , ale dziś już mnie to przerosło..nie mam wizyty umówionej u gina, ale chyba zadzwonię i jakoś się wcisnę, żeby mnie obejrzał, bo nie wiem już co o tym mysleć wszystkim..

Margana buziaki wielkie dla Was i gratulacje, ależ Ci zazdroszczę!!!
mery-beth trzymam mocno!!!
nimfii powodzonka na wizycie!!

reklama
Hej brzuchatki :-)
Widze ze wysyp dzieciaczkow no i nasza Margana w koncu rozpakowana:-D
U mnie nocka mozna powiedziec ze super,tylko 2 pobudki na WC ale zaraz po nich usypialam jak male dziecko wiec nawet ich nie odczulam ze byly :-D
agalodz WOW Wojtus juz ma miesiac,ale ten czas leci szybciutko,kochana zdrowka zycze dla was ;-):-)
nimfii powodzenia dzisiaj na wizycie :-D
oszczytko fajnie ze do nas dolaczylas :-D a i kazda z nas odczuwa strach nawet te ktore juz przez to przechodzily,glowa do gory i damy wszystkie rade dla nas i naszych maluszkow :tak:;-):-)
mary-beth powodzenia kochana &&&&&&&&&&&&& :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry