Krakowianka89
Fanka BB :)
Tylko pecherzyk, powiedziala coś jeszcze o ciałku żółtym ale potem się wycofała że w sumie to nie jest pewna bo za wcześnieJa mam 4t5d. Kurcze mamy tak samo![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko pecherzyk, powiedziala coś jeszcze o ciałku żółtym ale potem się wycofała że w sumie to nie jest pewna bo za wcześnieJa mam 4t5d. Kurcze mamy tak samo![]()
Oby było wszystko dobrze u mnie teżTylko pecherzyk, powiedziala coś jeszcze o ciałku żółtym ale potem się wycofała że w sumie to nie jest pewna bo za wcześnie
Ja też się cała telepalam z nerwów i było okTak tak już czekam w poczekalni bardzo się denerwuje a tylko pęcherzyk był u ciebie widoczny?![]()
Jest wszystko w porządku na tym etapieJa też się cała telepalam z nerwów i było ok![]()
Więc u ciebie tez napewno będzie! https://media.tenor.com/images/1e058dc8d0ccd337b6d26cbab43b6e30/tenor.gif
Hej. Dziękuję za odznaczenie@rossig a u Ciebie jak tam. Widzę że założyłaś wątek ale milczysz. Nic nie piszesz. Trochę to dziwne. Wszystko ok?
Jasne, inaczej bym nie założyła wątkuWitajcie. Czy wy macie już potwierdzone ciąże? Bo zastanawia mnie tak wcześnie utworzony wątek. Ja miałam. 25 stycznia ost miesiączkę i termin mi wskakuje na 1 listopad. Niestety jest za wcześnie na testowanie. Dopiero za 4 dni się dowiem-chyba.
Ja też trombofilia i też jestem na heparynie już.Ja ostatnia misiaczka 24 styczeń wiem o ciąży od 6 dni test pozytywny później skontrolowałam bthc przyrost. Pięknie przyrasta. Z racji moim dwóch poronień i trabofili jestem na clexsane od 23dnia cyklu. Na razie apka termin pokazuje mi na 31 październik ale jeśli będzie wszystko dobrze pewnie będzie to początek listopada![]()
A powiedz mi proszę bo mi się wyświetla u Ciebie status "fanka BB". Co u mnie widzisz przy nicku? Może jakieś nie zaktualizowane statusy. Też jestem moderatoremMelduję się na pokładzie. Dziewczyny od razu piszę prosto z mostu. Mam 38 lat, pochodzę że świętokrzyskiego. To moja 4 ciąża.Jedno poroniłam. W domu 15 latka i prawie 4-latka.Wszystkie ciąże świadome i planowane. Termin niby 2 listopad. Test zrobiony rano. 2 kreski. Jutro idę robić betę. Trzymam kciuki za wszystkie ciężarówki. Jeśli któras będzie miała z czymś problem piszcie śmiało. Jestem moderatorem i zawsze pomogę.
Haha te słowniki, aż się uśmiałamEdit: miało być, że spokój nas uratuje
głupi słownik![]()
![]()
![]()
Hej rossig, nie wiem czy mnie kojarzysz z Ananasowych Staraczek, wymieniłyśmy parę wiadomości na priv, zauważyłam teraz twój avatar w proponowanych tematach i skojarzyłam, bardzo Ci gratuluję i trzymam mocno kciuki!!! i pozdrawiam z wrześniowych mam 2021 :*![]()
Hej dziewczyny, pamiętam WasHej Rossing, gratulacje!Pamietam jak razem wcinałysmy ananasy
Ciesze się, ze Ci się udało
Ja aktualnie jestem w 35 tc, a pamietam jak razem wszystkie pisałyśmy w ananasowym wątku. Trzymam za Was kciuki! U nas już na finiszu
![]()