reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja też trombofilia i też jestem na heparynie już.
Czy mogę zapytać jakie masz dokładnie mutacje? I w jakim tygodniu ciąży straty?
Rozumiem, że dzieci urodzonych nie masz?
Ja jedna strata 9 tc, to moja druga ciąża, mutacja protombiny hetero i mthfr hetero. Jestem też na metylach cały czas.
Wiesz ze mamy darmową heparyne jeśli masz mutacje protombiny lub V-leiden? Od września niektóre leki są darmowe dla ciężarnych. Nowe przepisy. Ja już odebrałam moje Clexane darmowe z apteki ☺️🙈
Ja mam dokładnie mutacje mthfr obie i pai-1 4/5g ta gorsza. Też mam metyle. W tym momencie mam już leki za 0zl bo mm ciążę stwierdzona mam spoko lekarza więc jak wysłałam betę już nie musiałam płacić. Nie mam dzieci dwa razy poronilam pierwsza 6 tydz druga 8 tydz pierwsza uznał lekarz za biochemiczna bo nie udało się zobaczyć na usg a druga puste jajo płodowe. A ty masz dzieci jak daleko jesteś w ciąży? 🙂 Lekarz mj dzisiaj zapisał większą dawkę clexsane ale najpierw badanie mam zrobić przed.

reklama
U mnie 0.57cm takie same prawie mamy. Ja to schizuje zaraz o wszystko 😓😓tak będzie pewnie cała ciążę 🙈🙈
Matko miałam wcześniej pisać że mamy dwa dni spokoju a potem do kolejnej wizyty nerwówka ale stwierdziłam że nie będę cię nie potrzebnie nakręcać :)

Ja wytrzymałam trzy godziny i znowu tysiąc różnych scenariuszy w głowie. Ktoś wie jak to wyłączyć?

Matko miałam wcześniej pisać że mamy dwa dni spokoju a potem do kolejnej wizyty nerwówka ale stwierdziłam że nie będę cię nie potrzebnie nakręcać :)

Ja wytrzymałam trzy godziny i znowu tysiąc różnych scenariuszy w głowie. Ktoś wie jak to wyłączyć?
Nie wiem ale to jest straszne cieszyłam się że ok ale teraz się na czytałam że mógłby być większy pęcherzyk i już schizę mam. Ja mam wizytę 9 marca następna a ty? Jutro zrobię betę dodatkowo bo na głowę dostanę 🙈🙈

Nie wiem ale to jest straszne cieszyłam się że ok ale teraz się na czytałam że mógłby być większy pęcherzyk i już schizę mam. Ja mam wizytę 9 marca następna a ty? Jutro zrobię betę dodatkowo bo na głowę dostanę 
Ja mam wizytę za tydzień bo mam bardzo mocne skurcze, więc do kontroli czy Luteina pomogla.
Ja wczoraj robiłam test ciążowy z apteki żeby sprawdzić czy nadal pozytywny 🥴

Ja mam wizytę za tydzień bo mam bardzo mocne skurcze, więc do kontroli czy Luteina pomogla.
Ja wczoraj robiłam test ciążowy z apteki żeby sprawdzić czy nadal pozytywny 🥴
Widzę że nie tylko ja tak mam.🥴 Wcześniej nie miałaś żadnych poronień? No ja za dwa tygodnie wizyta oszaleje do tego czasu ale to już będzie prawie 7 tydz więc zarodek i serce powinno być

reklama
Widzę że nie tylko ja tak mam.🥴 Wcześniej nie miałaś żadnych poronień? No ja za dwa tygodnie wizyta oszaleje do tego czasu ale to już będzie prawie 7 tydz więc zarodek i serce powinno być
Nie - jestem w pierwszej ciazy. Staraliśmy się coś koło 15 miesięcy i to był pierwszy cykl stymulowany.
Nie wiem czy to nerwy po tej wizycie czy o co chodzi, ale od kilku godzin mam takie masakryczne wzdęcie że ledwo się ruszam:/
Espumisan nic nie daje, normalnie to bym pewnir się wpakowała do wanny z gorąca woda a ty lipa -nie można

Do góry