reklama

Maj 2011

Hej dziewczynki :)
Poziomki, Styna, ale te wasze dziewoje uparte!! Super że się tak dzielnie trzymacie i zachowujecie spokój i dobry humor to chyba najważniejsze :)
Mandrzejczuk jeżeli chodzi o staniki polecam tego sprzedawce - rózne ceny rózne rozmiary Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro, opraz co mi bardzo pomogla kupowanie w internecie i dobranie rozmiaru http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html :)
Ja już mam większość ciuchów poprasowanych i poskładanych zostały pieluchy ale z moim kiepskim żelazkiem nie chca sie doprasować, więc zabiore jutro do mamy na domowy magiel! o!

Miśkaa mi nic nie chlupie ani nie strzela w brzuchu, za to synek wystawia nogi przez skórę na okolo 4-5 cm, co jest mega bolesne...
Trzymajcie sie dzielnie dziewczynki

Ostatnia edycja:
reklama
Jolek mi się wena skończyła po pierwszym praniu i prasowaniu. Drugie pranie wyschło i już drugi dzień czeka na prasowanie a trzeciego prania ni ma, kiedyś się zrobi :-p

Dziś ważniejszy był sernik na zimno, zjadłam połowę półproduktu na surowo i mi niedobrze. Co zrobić, tak mnie ten twarożek z bitą śmietaną kusił aż skusił. Rany jakie to niebiańsko pyszne i puszyste...

Pozbywam się dziecko starego na weekend, kończę antybiotyk, oj będzie się działo :-D

Hope ja weny nie mam wcale,ale niestety ktoś to musi zrobić. M miał mi pomagać,ale znowu na noc w robocie,wróci jutro w południe i potem znowu na nockę idzie,więc niestety ja to muszę zrobić:(
Ale prasowałam na ławie położyłam złożony koc na to złożony ręcznik i tak sobie na siedząco prasowałam. I mi się ława taka dziwna zrobiła, a pytałam M czy się nic nie stanie! Dobrze,że to stary klamot to tak szkoda nie będzie, przykryję obrusem i będzie git.

Dariaa nie wkręcaj tak sobie bo faktycznie tak będzie. Słyszałam,że stres źle wpływa na pokarm! Powtarzaj sobie że będziesz miała pokarm i na pewno będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
Daria spokojnie na laktacje nalepsza jest woda i normalne odrzywianie się. Masz jeszcze czas a mleczko(siara) pojawia się najczęściej dopiero po porodzie i to nie ma wpływu na laktacje.
I jak mówi Jolek stres to największy wróg laktacji

Hope JAK MOGŁAŚ MI NIE DAĆ TROCHE BABOLUUUUUU!!!!!!!!

Ja też tak prasuję, gapie się w TV przed ławą i siedzę na kanapie :-) A na ławie prawdopodobnie zareagował na temperaturę lakier, robią się jaśniejsze plamy, trudno je nazwać, jakby odparzenia. Normalne ;-)

Daria cyckowy sukces podobnie jak porodowy leży w psychice. Nie bój się o nie, nie myśl i nie martw na zapas mlekiem, jak urodzisz wszystko będzie dobrze, zdaj się na mądrą naturę :tak:

Poziomki czekaj, galaretka stygnie na wierzch, dam ci oblizać garnuszek:-D:-D:-D:-p

Przy tej ilości nie wystałabym przy desce do prasowania:( W sumie mogłabym sobie deskę rozstawić przed kanapą,ale to wtedy musiałabym ławę przestawiać,a ona cholera ciężka więc wybrałam taki sposób.
Tak gadacie o tych słodkościach,że chyba zaraz zapodam sobie lody z bitą śmietaną i winogronami :P

reklama
Hope - cóż za telepatia, też miałam dzisiaj serniczek na zimno, własnie pożeramy bo wróciliśmy ze szkoły rodzenia.
Dzisiaj mieliśmy doradcę laktacyjnego i zamiast tradycyjnych wkładek laktacyjnych, pani nam polecała muszle, które nie utrzymują cyca w wilgotności czyli pozwalają na ewentualne gojenie się brodawek, dodatkowo zbierają pokarm i chronią wrażliwe cycuchy przed ocieraniem się. Muszę to przemyśleć ale może faktycznie warto.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry