reklama

Maj 2011

Styna ty jeszcze nie urodzilas? Nie nooo w sumie jak mala dluzej posiedzi lepiej dla niej, ale ty sie biedna tylko meczysz...

Poziomki super, ze czop odchodzi aby kurka nie bylo jak u Styny ;-)

Ja padam na pyszczek znowu dzisiaj tyle kilosow narobilam, odmienilam ta okropna pizame i mam teraz fajniejsza z bocianem, kupilam druga pake podkladow, majtasy, kupilam sobie nawet stanik w koncu dorwalam moj rozmiar, bo wszedzie problem z 75D, i ide robic zupke pieczarkowa, ale najpierw musze odpoczac, bo ulazilam sie w ten deszcz....

reklama
Zaglądam a tu dalej cisza:-)
Poziomki to pierwsze oznaki porodu już są:-), super, super dalej czekamy.
Styna dobrze że w domku no i 3 cm to już coś do 10 już tylko 7 brakuje:-), pewno poleci jak z górki
Marsta ponoć dr. google to najgorszy doradza:-), nic nie czytaj jutro się wszystkiego dowiesz

Jaipur u nas pogoda cudna jest już cieplutko i ślicznie więc się śmiałam że mała słońce przez brzuszek zobaczyła i jej się miesiące pomyliły.
Ja nie mam siły przed lapkiem siedzieć skurcze co chwilę mam tylko nadzieję że jeszcze świąteczne śniadanie zdąrzę zjeść z małą w brzuszku.

Alex cieszę się,że KTG wyszło dobrze. Mój M też mi nie pozwalał farbować włosów, aż w tamtym tygodniu kupiłam farbę i musiał mi pomalować :)

Poziomki no to czekamy na dalszy rozwój wydarzeń:):)

Kamcia czekamy na wieści :)

Melia ja pieluchy tetrowe i flanelowe piorę, przecież one też będą miały kontakt z maluszkiem .

Persefona odpoczywaj jak najwięcej. Jeszcze trochę czasu Ci zostało do rozwiązania.

Styna gadaj dobrze z małą może da się przekonać do świąt w brzuszku i powiedzże nikt jej w lany poniedziałek nie zmoczy:)

U mnie kolejne pranko schnie,a ja znikam teraz, czas na prasowanie pierwszej tury. Będę pewnie późno.

reklama
Poziomki no to super, ż czop Ci odszedł teraz zyczę Ci tylko szybkiego porodu:)
Styna dobrze, że już jesteś w domku, niech Nadinka jeszcze z tydzień sobie posiedzi:)
Melia ja pieluchy właśnie poprałam (ba nawet wygotowałam) i mam ich aż 34 szt.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry