reklama

Maj 2011

ło matko kochana co za wieści! czytam te wasze posty i nie wierzę, nasza kochana jolek dołącza sie do wyścigu :) z tego podekscytowania nawet nie mogę znaleźć wiadomości hope, że "ona też"! matko aż mi sie ręcę trzęsą ;))))))) trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
No nie moge co tu sie dzieje...
Jolek kochana trzymamy kciuki zeby nie bolalo i szybko i bepiecznie sie sklonczylo.
Jak przeczytalam wiadomosc od niej to normalnie sie wzruszylam, szykuje sie chyba pierwszy maluszek:-)
Poziomeczki rowniez kciuki trzymam zeby sie ruszylo:-)

Dziewczyny, błagam Was nie tak szybko i nie tak hurtem, bo normalnie się gubię, a stres mnie zżera:) Poziomki, Styna, Adeczka, Jolek - matko kochana, co się dzieje:) W każdym razie za wszystkie trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszystkim łatwo pójdzie:) Swoją drogą, ciekawa jestem kiedy na mnie przyjdzie pora - mam nadzieję, że jeszcze chwilę to potrwa;)

salsera- ale ci zazdroszczę tego panieńskiego. Ja ma ostatnio taką ochotę potańczyć. Jak tylko słyszę muzykę to mi nogi same chodzą. Frankowi zresztą też - może to jaki tanczerz bedzie :-):-):-)

Hope, ja się wykończę tymi wiadomościami z pierwszej ręki;-) Niech się Jolek trzyma dzielnie:tak: A czy Twoja propozycja, że urodzisz w zamian za Jolek może też objąć inne ciężarne, które się boją?:-D Chętnie bym się zapisała w kolejkę:-)
Dzięki dziewczyny, że przekazujecie dalej te wszystkie wieści:tak:
Swoją drogą, ja nie mam namiaru do żadnej z Was:no: Może by chciała któraś mi przesłać numer na priva tak na w razie co?:-)

Ostatnia edycja:
matko kochana mam ciarki, nie mówiąc juz o tym, że łzy w oczach :) caly czas trzymam kciuki za szybkie i najlepiej BEZBOLESNE rozwiązanie.
a co z naszą resztą? :)

aha: hope jakby co, to mój poród tez możesz przejąć ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry