reklama

Maj 2011

Ale wiadomości Jolek rodzi, super, trzymam kciuki za ciebie kochana!!!!!!

A ja dzisiaj obudziłam sie bólem zęba w nocy i spac nie mogłam, a teraz tak mnie napie.... cała prawa strona, że chyba umrę, dzwoniłam juz do mojej dentystki i mam przyjechać o 16. Najlepsze jest to że tydzien temu miałam włożone lekarstwo w te 2 zęby i teraz tak mnie bolą, nie wiem dlaczego, chyba nie powinny, zobaczymy co pwoie dentystka. Ja w każdym razie ledwo zyję.

reklama
Człowiek sobie gnije w łóżku to nieprzyzwoitej godziny bo na dworze leje i ciemno a tu takie hity idą!

A mi się dzisiaj śniło, że któraś urodziła spoza "listy". I nie chcę nic mówić ale jakoś przedwczoraj pisałam, że my ty czekamy na którąś z "oczywistych" majówek a znajdzie się cicha woda... No to mamy!

Jolek &&&&&&&&&&&&&&& żeby już szybko było po wszystkim i żeby nie bolało okropnie.

Alex - może masz uczulenie na to lekarstwo? Mi się tak kiedyś zdarzyło - bolało jak jasny gwint, nawet krew leciała a ja cierpiałam bo myślałam ze tak ma być. Dopiero mi dentystka powiedziała ze trzeba było przyjść bo widocznie uczulona na to jestem. A bolało tak że apapy mogłam na kilogramy jeść i ani troszkę nie zelżało.

hehe bo jolek stwierdziła ze skoro dziewczyny niechcą rodzić to ona nas zaskoczy:-D
a teraz leży i się z nas śmieje że jesteśmyu zszokowane...
tak czekałyśmy na dzidziusia to się wybiła i nam da pierwszego majowego bobasa..
dobrze że to prasowanie zrobiła:-D

alex mi jak dali w zęba lekarstweo to mnie też bolał....
tak jakby pulsował a jak pukałam to czułam ból ...
i lekarka mi powiedziała że to normalne bo po wierceniu ząb jest jeszcze obolały i dlatego boli...

:-) Salsera teraz będę miała Twojego posta przed oczami wsiadając do autobusu, tylko że ja wszędzie się poruszam z moim dwulatkiem i co wtedy jak zacznę rodzić, aż strach pomyśleć :szok:

jolek już blisko, trzymaj się kochana :-)
alex moją ciotkę też strasznie bolało po założeniu lekarstwa, okazało się, że jest uczulona. Dobrze, że wizytę masz niedługo :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry