reklama

Maj 2011

reklama
Mandrzejczuk kochana tak mi przykro, że masz zmartwienie z pupilem. Może będzie dobrze. Oby!!! Trzymam kciuki żeby się po psiemu wylizał &&&&&&

Jolek witam ciepło :D Brakowała nam tu Ciebie na nocnych zmianach :D A niespodziankę nam zrobiłaś, bez gadania :)

Kamcia siedź w domu ile dasz radę. Wyczujesz kiedy już pora jakby co ale że się "rezejdzie" to bym już nie liczyła ;)

jolek a jak się czujesz kochana w nowej roli? :)

W szpitalu jakoś się przyzwyczaiłam do roli mamy w domu jeszcze jakoś mi tak dziwnie...Zapominam że mały śpi w drógim pokoju.

jolek super że jesteście już w domku :-)
zazdroszczę Ci że jesteś już po wszystkim, u Nas dopiero się jazda zacznie hihi !!!
Ucałuj od Nas Igorka - małego słodziaka :-)

czekamy teraz na kolejną opowieść z porodówki :-D

Buziak dany:) Nie wiem czy jest co opisywać, lepiej nie będę Was straszyć :/

Już dawno wybaczone...

DZIĘKI :-D

dziewczyny musze wam coś wyznać!!!

chyba nie dotrwam jednak do maja....:-(
mam takie bóle jak miałam jadąc z Vicky na porodówkę już....
i okazało się wtedy ze mam 3 cm rozwarcia...
wiec chyba będę rodzić jeszcze w kwietniu

Kamcia zaciskaj nogi :-D już dużo do maja nie zostało :):)

Mandrzejczuk strasznie mi przykro z powodu psiaka, trzymam kciuki,żeby wyzdrowiał. Przypomniałaś mi,że muszę coś kupić na pchły i kleszcze dla mojego zwierza

Kamcia masz rację, siedź ile można w domu, tylko nie przesadź, no chyba ,że masz po drugiej stronie ulicy porodówkę albo chcesz promować na bb porody domowe;-)

mandrzejczuk trzymam kciuki za piesia, dobrze,że już ma zdiagnozowane i teraz pozostaje leczenie, będzie już się tylko poprawiać.ale wiem że taka choroba piesia to bardzo człowieka podłamuje.. bo pies się nie skarży i nie powie jak mu źle..

jolek tak strasznie było? to lepiej powiedz jak dochodzenie do siebie po? dajesz radę w miarę normalnei funkcjonować?

Ostatnia edycja:
reklama
Oj ja ciekawie tego nie wspominam. Cieszę się że mam już to z głowy... Po nie było tak źle, pierwsza doba jest najgorsza, a już jak ściągną szwy to jest rewelacyjnie, mi ściągnęli w 5 dobie. Najgorsze,że wyszedł mi hemoroid po porodzie,i jego teraz odczuwam:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry